![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Донат веганський шпинат-малина
Донат веганський шпинат-малина
Кексоий донат без вмісту яєць та молока, покритий білосніжною цукровою помадкою та малиною.
Тісто
1,200 кг | Кекс Пісний Ванільний | |
0,260 кг | олія соняшникова | |
0,400 кг | вода | |
0,400 кг | шпинат с/м |
Покриття
0,570 кг | Фондант | |
0,030 кг | вода |
Декор
0,025 кг | малина сублімована зернята |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси. Додати розморожений, подрібнений шпинат та перемішати.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розігріти Фондант з водою на водяній бані до 45°C (можна додати барвник) та покрити вироби (робоча температура 40-45°C). Декорувати сублімованими ягодами. Охолодити.
![Донат веганський шпинат-малина](https://www.zeelandia.ua/recipes/keksy/donat-vehanskyy-shpynat-malyna/@@images/image-400-0b56364ad2d19936c342d6ddefd086e6.png)