Донат веганський шпинат-малина
Донат веганський шпинат-малина
Кексоий донат без вмісту яєць та молока, покритий білосніжною цукровою помадкою та малиною.
Тісто
| 1,200 кг | Кекс Пісний зі смаком Ванілі | |
| 0,260 кг | олія соняшникова | |
| 0,400 кг | вода | |
| 0,400 кг | шпинат с/м |
Покриття
| 0,570 кг | Фондант | |
| 0,030 кг | вода |
Декор
| 0,025 кг | малина сублімована зернята |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси.
- Додати розморожений, подрібнений шпинат та перемішати.
Формування:
- Тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г.
Параметри випікання:
- Температура випікання 185°C.
- Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття:
- Розігріти Фондант з водою на водяній бані до 45°C (можна додати барвник) та покрити вироби (робоча температура 40-45°C).
- Декорувати сублімованими ягодами. Охолодити.
