Рецептури Рецептури

Донат веганський шпинат-малина

Кексоий донат без вмісту яєць та молока, покритий білосніжною цукровою помадкою та малиною.

Тісто

1,200 кг   Кекс Пісний зі смаком Ванілі
0,260 кг   олія соняшникова
0,400 кг   вода
0,400 кг   шпинат с/м

Покриття

0,570 кг   Фондант
0,030 кг   вода

Декор

0,025 кг   малина сублімована зернята

Спосіб приготування

Тісто: 

  • Змішати всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси.
  • Додати розморожений, подрібнений шпинат та перемішати. 

Формування: 

  • Тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г. 

Параметри випікання: 

  • Температура випікання 185°C.
  • Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: 

  • Розігріти Фондант з водою на водяній бані до 45°C (можна додати барвник) та покрити вироби (робоча температура 40-45°C).
  • Декорувати сублімованими ягодами. Охолодити.
Донат веганський шпинат-малина