![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Донат Дабл Чоко
Донат Дабл Чоко
Кексовий шоколадний донат з шоколадними дропсами в середині, покритий хрусткою темною глазур'ю.
Тісто
1,700 кг | Кекс Дабл Чоко | |
0,221 кг | олія соняшникова | |
0,340 кг | яйця | |
0,340 кг | вода |
Покриття
0,450 кг | Сатіна Зефір | |
0,045 кг | олія соняшникова |
Декор
0,150 кг | Шарлі Деко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 50 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур Сатіна Зефір до 40°C, додати олію (10 %). Перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати Шарлі Деко Дарк. Охолодити.
![Донат Дабл Чоко](https://www.zeelandia.ua/recipes/keksy/donat-dabl-choko/@@images/image-400-967b8347b86a51a545dcdd7320cbf1a7.png)