![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Донат молочний шлях
Донат молочний шлях
Ніжний бісквітний донат, покритий білим шоколадом.
Тісто
0,500 кг | яйця | |
0,450 кг | олія соняшникова | |
0,145 кг | Фрешкіпер | |
0,430 кг | цукор | |
0,450 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,036 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,090 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,004 кг | сорбат калію | |
0,002 кг | ванілін |
Покриття
0,450 кг | Сатіна Вайт | |
0,045 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C, додати олію (10 %). Перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Аналогічно можна розтопити Сатіну Вайт чи Сатіну Дарк та додати олію (робоча температура 35°C). Покриті донатси декорувати за бажанням. Охолодити.
![Донат молочний шлях](https://www.zeelandia.ua/recipes/keksy/donat-molochnyy-shlyakh/@@images/image-400-80ce551540de400b654075640df430e3.png)