

Бабка Макова
Бабка Макова
Волога кексова бабка з маком і шоколадною глазур’ю. Особливий акцент - додавання лимонної цедри, яка надає тісту свіжого аромату та легкого цитрусового присмаку.
Тісто
0,750 кг | Кватро | |
0,190 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,370 кг | Яйця | |
0,310 кг | Макова Начинка | |
0,030 кг | Лимонна цедра | |
0,100 кг | Фрешкіпер |
Покриття:
0,150 кг | Ганаш Чоко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати яйця, Фрешкіпер та суміш для кексу Кватро з м’яким маслом протягом 4 хв. на 2-й швидкості з використанням плоского бітера.
- Додати Макову Начинку, цедру лимона та перемішати до однорідної консистенції.
Формування виробу:
- Готове тісто викласти в дві форми по 0,800 кг.
- Після випікання охолодити та покрити Ганаш Чоко Дарк.
- Декорувати за бажанням.
Параметри випікання:
- Подова піч: 180°C
- Ротаційна піч: 165°C
- Час випікання: 40-50 хв.
