Рецептури Рецептури

Бабка Макова

Волога кексова бабка з маком і шоколадною глазур’ю. Особливий акцент - додавання лимонної цедри, яка надає тісту свіжого аромату та легкого цитрусового присмаку.

Тісто

0,750 кг   Кватро
0,190 кг   Масло вершкове 82,5%
0,370 кг   Яйця
0,310 кг   Макова Начинка
0,030 кг   Лимонна цедра
0,100 кг   Фрешкіпер

Покриття:

0,150 кг   Ганаш Чоко Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

  • Змішати яйця, Фрешкіпер та суміш для кексу Кватро з м’яким маслом протягом 4 хв. на 2-й швидкості з використанням плоского бітера.
  • Додати Макову Начинку, цедру лимона та перемішати до однорідної консистенції.

Формування виробу:

  • Готове тісто викласти в дві форми по 0,800 кг.
  • Після випікання охолодити та покрити Ганаш Чоко Дарк.
  • Декорувати за бажанням.

Параметри випікання:

  • Подова піч: 180°C
  • Ротаційна піч: 165°C
  • Час випікання: 40-50 хв.

Бабка Макова