Рецептури Рецептури

Хліб Вітал

Не лише смачний, а й корисний хліб збагачений багатозерновим наповненням.

Тісто:

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Паноплюс Вітал
3,000 кг   Аморе Р Італійська
5,000 кг   Браун Нектар
2,000 кг   сіль
2,000 кг   дріжджі пресовані
75,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти (85% води від загальної кількості), замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса (поступово додавши решту води). Температура тіста 25-27°С. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,660 кг, сформувати у вигляді батону та покласти в кошики для вистоювання. Кінцеве вистоювання протягом 35-45 хв. при температурі 32-34°С та відносній вологості 75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання: верх 230°С, низ 210°С протягом 26-28 хв. з парозволоженням на початку випічки. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Хліб Вітал