

Хліб Рустік Висівковий
Хліб Рустік Висівковий
Ця висівкова паляниця виготовлена на основі натуральної закваски з цільнозернового борошна, яка подовжує свіжість природнім способом. Ідеальний для здорового харчування.
Тісто
95,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
5,000 кг | Висівки пшеничні | |
5,000 кг | Аморе Віт Рустік | |
2,000 кг | Сіль | |
2,000 кг | Дріжджі пресовані | |
1,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
4,000 кг | Браун Нектар | |
70,000 кг | Вода |
Спосіб приготування
- Замісити тісто протягом 4-6 хв. на І шв. тістоміса та 6-8 хв. на ІІ шв. тістоміса. Температура тіста 26-28°С.
- Тривалість бродіння тіста 45-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Тісто поділити на заготовки вагою по 1,000 кг та покласти у кошики присипані борошном або висівками.
- Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 70-75%.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання 230-200°С протягом 25-27 хв. з парозволоженням на початку випікання.
- Ротаційна піч: температура 220-200°С протягом 25-27 хв. з парозволоженням на початку випікання.
