Рецептури Рецептури

Хліб Рустік Висівковий

Ця висівкова паляниця виготовлена на основі натуральної закваски з цільнозернового борошна, яка подовжує свіжість природнім способом. Ідеальний для здорового харчування.

Тісто

95,000 кг   Борошно пшеничне в/г
5,000 кг   Висівки пшеничні
5,000 кг   Аморе Віт Рустік
2,000 кг   Сіль
2,000 кг   Дріжджі пресовані
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
4,000 кг   Браун Нектар
70,000 кг   Вода

Спосіб приготування

  • Замісити тісто протягом 4-6 хв. на І шв. тістоміса та 6-8 хв. на ІІ шв. тістоміса. Температура тіста 26-28°С. 
  • Тривалість бродіння тіста 45-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. 
  • Тісто поділити на заготовки вагою по 1,000 кг та покласти у кошики присипані борошном або висівками.
  • Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 70-75%.

Параметри випікання:

  • Подова піч: температура випікання 230-200°С протягом 25-27 хв. з парозволоженням на початку випікання.
  • Ротаційна піч: температура 220-200°С протягом 25-27 хв. з парозволоженням на початку випікання.

Хліб Рустік Висівковий