 
             
          Хліб Вестфалія
Хліб Вестфалія
Хліб з високим вмістом клітковини на ЛЕКВАРі Чорна Перлина з журавлиною.
Тісто
| 40,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 60,000 кг | Борошно житнє обдирне | |
| 40,000 кг | ЛЕКВАР Чорна Перлина | |
| 0,500 кг | Рута Рай | |
| 10,000 кг | Браун Нектар | |
| 3,500 кг | Дріжджі пресовані | |
| 1,800 кг | Сіль | |
| 5,000 кг | Журавлина в'ялена | |
| 70,000 кг | Вода | 
Спосіб приготування
- З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 5 хв. на І швидкості та 5 хв. на ІІ швидкості тістоміса.
- В кінці замісу додати журавлину.
- Бродіння тіста 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Тісто поділити на шматки вагою 0,500 кг, сформувати та покласти до форм (із розрахунку 0,500 кг на 1.1 л форми).
- Остаточне вистоювання 60 хв. при температурі 30°C та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 30 хв.
- Ротаційна піч: температура випікання 230-200°C протягом 28-30 хв.
 
                