Рецептури Рецептури

Хліб Тостовий

Дрібнопористий м'якіш та тонка ароматна шкоринка.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,010 кг   Супер Софт
0,040 кг   дріжджі пресовані
0,015 кг   сіль
0,040 кг   цукор
0,040 кг   маргарин
0,020 кг   сухе молоко 1,5%
0,550 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°С. Релаксація тіста 5-10 хв. Сформувати тістові заготовки з розрахунку 0,260-0,265 кг/1 л форми. Заготовки викласти в форми та накрити кришками.
Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 220-200-190°С протягом 28-30 хв. (для заготовок масою 0,780 кг).
Подова піч: температура випікання 200-200°С протягом 32-33 хв.
Час випікання залежить від маси тістових заготовок та особливостей печі.

Хліб Тостовий