

Хліб
Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.
Хліб Вестфалія
Хліб з високим вмістом клітковини на ЛЕКВАРі Чорна Перлина з журавлиною.
Хліб Веггі Ферменто
Зерново-овочевий хліб на заквасці, збагачений вмістом голозерного вівса та соцевиці.
Хліб Вітал
Не лише смачний, а й корисний хліб збагачений багатозерновим наповненням.
Хліб заварний "Сутінки"
Заварний темний хліб на заквасці та заварці з житнього борошна з чудовим вологим м’якушем. Збагачений силою українських суперфудів: сиропом з чорноплідної горобини та чорною патокою.
Хліб заварний з пажитником
Хрустка шкоринка, ароматний крупнопористий м’якіш, унікальний смак створені за стародавніми рецептами у поєднанні з сучасними технологіями виробництва. Скибочки хліба смакують ще краще у поєднанні з незвичайними начинками. Наприклад, приготуйте сендвіч зі шматочками свинини, салату зі свіжої капусти, моркви, заправлений майонезом та кільцями смаженої цибулі. Такий хліб точно не буде довго залежуватись на полицях магазину, тому що кожен захоче приготувати з ним свій смачний сендвіч.
Хліб Зерноцвіт
Ароматний пшеничний хліб на натуральній чеській заквасці з цільнозернового борошна Аморе Віт Рустік. Скоринка – хрустка та запашна, ніби ввібрала сонячне тепло пшеничного поля. "Зерноцвіт" – це не просто хліб у формі квітки, а повернення до справжніх традицій випічки, де кожен шматочок наповнений природною користю й любов’ю до ремесла.
Хліб житній класичний з коріандром
Класична рецептура заварного житнього хліба. Захоплює своїм кислувато-солодким смаком та виразним ароматом коріандру.
Хліб злаковий
Багатозерновий хліб.
Хлібець Щедрий
Продовгувата форма виробу з відкритим гребінцем, пористий м’якіш, виражений аромат та зернове наповнення.
Лаваш
Прісний хліб у вигляді коржа із пшеничного борошна, найкраще підходить для створення обгорнених у корж бутербродів.
Молочний тостовий хліб Хоккайдо
Справжній смак Японії в неймовірно ніжному молочному тості Хоккайдо.
Папушник Гастрономічний
Різновид великоднього м'якого хліба із дріжджового здобного тіста з гастрономічною солоною начинкою. Справжній смаколик!