Рецептури Рецептури

Хліб заварний з пажитником

Хрустка шкоринка, ароматний крупнопористий м’якіш, унікальний смак створені за стародавніми рецептами у поєднанні з сучасними технологіями виробництва. Скибочки хліба смакують ще краще у поєднанні з незвичайними начинками. Наприклад, приготуйте сендвіч зі шматочками свинини, салату зі свіжої капусти, моркви, заправлений майонезом та кільцями смаженої цибулі. Такий хліб точно не буде довго залежуватись на полицях магазину, тому що кожен захоче приготувати з ним свій смачний сендвіч.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,000 кг   клейковина пшенична
40,000 кг   ЛЕКВАР Білий сапфір
2,000 кг   пажитник цілий
2,500 кг   дріжджі пресовані
3,000 кг   олія соняшникова
1,800 кг   сіль
65,000 кг   вода

Спосіб приготування

Попередньо відварити пажитник протягом 5 хв. і лишити для охолодження. Тісто: замісити тісто: 4 хв. на 1-ій швидкості та 12 хв. на 2-ій швидкості тістоміса (воду додавати поступово). Температура тіста 24-26°С. Бродіння тіста 90 хв. в умовах цеху, з двома обминками через кожні 30 хв. Після бродіння сформувати тістові заготовки довільної форми вагою 0,570кг. Остаточне вистоювання 40-60 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості 85 %. Перед випіканням зробити поздовжній надріз.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 240-220°С протягом 25 хв., з парозволоженням на початку випічки.

Хліб заварний з пажитником