

Хліб тостовий Сніданковий
Хліб тостовий Сніданковий
Тостовий кукурудзяний хліб із смаженою цибулею поєднує ніжність кукурудзяного борошна і пластівців та інтенсивний аромат карамелізованої цибулі.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | Фієста Маїс | |
5,000 кг | Тост Мікс | |
10,000 кг | Голден Нектар | |
4,500 кг | Дріжджі пресовані | |
1,800 кг | Сіль | |
10,000 кг | Маргарин 72% | |
2,000 кг | Цибуля смажена | |
50,000 кг | Вода |
Спосіб приготування
Тісто:
- Ретельно вимісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. В кінці замісу додати смажену цибулю.
- Температура тіста 25-26°C. Відлежування тіста протягом 10 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Поділити тісто на заготовки вагою 0,800 кг (з розрахунку 0,270 кг/л форми).
- Закатати заготовку у вигляді батона, поділити на 4 рівних шматки і поперечно помістити їх у форму. Закрити форму кришкою.
- Остаточне вистоювання 60 хв. при температурі 35°C та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання: верх 230°С низ 210°С (після посадки знизити до 200°С), з парозволоженням.
- Ротаційна піч: 230°С зі зниженням температури до 190°С.
- Тривалість випікання 40 хв.
- Тривалість випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
