Рецептури Рецептури

Хліб тостовий Сніданковий

Тостовий кукурудзяний хліб із смаженою цибулею поєднує ніжність кукурудзяного борошна і пластівців та інтенсивний аромат карамелізованої цибулі.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
15,000 кг   Фієста Маїс
5,000 кг   Тост Мікс
10,000 кг   Голден Нектар
4,500 кг   Дріжджі пресовані
1,800 кг   Сіль
10,000 кг   Маргарин 72%
2,000 кг   Цибуля смажена
50,000 кг   Вода

Спосіб приготування

Тісто:

  • Ретельно вимісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. В кінці замісу додати смажену цибулю.
  • Температура тіста 25-26°C. Відлежування тіста протягом 10 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
  • Поділити тісто на заготовки вагою 0,800 кг (з розрахунку 0,270 кг/л форми).
  • Закатати заготовку у вигляді батона, поділити на 4 рівних шматки і поперечно помістити їх у форму. Закрити форму кришкою.
  • Остаточне вистоювання 60 хв. при температурі 35°C та відносній вологості 75%.

Параметри випікання:

  • Подова піч: температура випікання: верх 230°С низ 210°С (після посадки знизити до 200°С), з парозволоженням.
  • Ротаційна піч: 230°С зі зниженням температури до 190°С.
  • Тривалість випікання 40 хв.
  • Тривалість випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
Хліб тостовий Сніданковий