Рецептури Рецептури

Листкові вироби

Дріжджові та бездріжджові листкові вироби: круасани, розанчики, конвертики, печиво тощо.

Розанчики з шоколадною начинкою

Листкові бездріжджові вироби з шоколадною начинкою.

Слойка бантик

Витончена слойка у формі бантика, що поєднує кількох кольорів тіста. Оригінальний вигляд ефектно підкреслює вітрину, а легке та хрустке тісто дарує приємні смакові відчуття.

Слойка датська з сливою

Ніжна слойка з фруктовими наповненнями: яблуко, слива, абрикос, вишня, лісова ягода, малина. Смак обирати вже вам.

Слойка круасан-кекс з малиною

Фруктові кошики, квіточки... називайте як хочете, але дуже смачно!

Слойка слива-йогурт

Слива в йогурті огорнута хрустким листковим тістом.

Твіст мигдалевий

Начинка Фесті Мигдаль надає смаку насичену горіхову нотку з тонким кремовим відтінком, створюючи гармонійний баланс із листковим тістом. Делікатні скручені твістові форми підкреслюють естетику виробу та дозволяють кожному шматочку зберігати апетитну структуру начинки й тіста.

Твіст з корицею

Це витончений виріб із листкового дріжджового тіста, який поєднує легкість листкової структури та насичений аромат кориці. Завдяки технології поєднання двох видів тіста — класичного шарованого та здобного какаового — виріб отримує виразний контраст у м’якуші та ефектний вигляд на зламі.

Вушка з мигдалевою начинкою

Начинка з ароматного мигдалю у поєднанні з апельсиновими цукатами надає виробу благородного смаку з яскравою цитрусовою свіжістю та легкими карамельно-фруктовими нотками. Такий дует робить Вушка з мигдалем не лише смачними, а й особливими — ідеальними як до кави, так і як святковий солодкий акцент.