

Твіст мигдалевий
Твіст мигдалевий
Начинка Фесті Мигдаль надає смаку насичену горіхову нотку з тонким кремовим відтінком, створюючи гармонійний баланс із листковим тістом. Делікатні скручені твістові форми підкреслюють естетику виробу та дозволяють кожному шматочку зберігати апетитну структуру начинки й тіста.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
10,000 кг | цукор | |
1,500 кг | сіль | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
10,000 кг | маргарин 72% | |
40,000 кг | вода |
Шарування
53,000 кг | маргарин для листкового тіста |
Тісто 2
27,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,540 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,700 кг | цукор | |
0,400 кг | сіль | |
1,350 кг | дріжджі пресовані | |
2,700 кг | маргарин 72% | |
12,000 кг | вода | |
1,600 кг | какао порошок DB82 |
Начинка
52,000 кг | Фесті Мигдаль | |
28,500 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто 1: рекомендовано використовувати частину води у вигляді льоду. Тривалість замішування 5-7 хв .на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре розвиненого клейковинного вікна. Температура тіста 15-17°C. Рекомендована кількість шарувань 4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 20 хв. при температурі +5°С.
Тісто 2: замісити тісто № 2 аналогічно тісту № 1. Тісто № 2 згідно рецептури не шарується маргарином.
Перед розкатуванням до остаточної товщини на тісто №1 покласти тісто № 2 і розкатати товщиною 3,5-4 мм. На тісто нанести начинку (використано 30% начинки до маси тіста) та скласти навпіл.
Нарізати тісто на смужки розміром 14х7 см (вага заготовки 73-78 г), посередині зробити поздовжній розріз, відступаючи від країв по 1см. двічі перекрутити край заготовки всередину та покласти на листи. Кінцеве вистоювання 40-50 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 30-32°C.
Начинка: змішати Фесті Мигдаль з водою в міксері за допомогою бітера протягом 2-3 хв. на низькій швидкості та залишити для набухання на 20 хв. в умовах цеху.
Параметри випікання:
Час випікання 12-14 хв. при температурі 200-180°C, з парозволоженням на початку випікання. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Більше
