Рецептури Рецептури

Равлик Ліщунчик

Начинка Фесті Горіх, доповнена шоколадними елементами Шарлі Деко Дарк, створює яскравий смаковий акцент із гармонійним поєднанням горіхових та шоколадних нот. Легкий відтінок пажитнику у тісті додає виробу унікальності та тонкий аромат, який підкреслює багатошаровість і складність смаку.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
2,000 кг   Софт Тач
1,800 кг   сіль
4,000 кг   дріжджі пресовані
10,000 кг   Голден Нектар
10,000 кг   маргарин 72%
40,000 кг   вода

Наповнювач для тіста

2,000 кг   пажитник цілий

Шарування

50,000 кг   маргарин для листкового тіста

Начинка

40,000 кг   Фесті Горіх
22,000 кг   вода

Наповнювач

15,000 кг   Шарлі Деко Дарк

Оздоблення

3,000 кг   яйця

Спосіб приготування

Наповнювач для тіста: попередньо відварити пажитник протягом 5 хв. в рецептурній воді та лишити для охолодження.

Начинка: всі інгредієнти перемішати в міксері за допомогою лопатки до однорідної маси та залишити для набухання на 30 хв.

Тісто: заміс тіста проводити на 1-й швидкості тістоміса протягом 5 хв. та на 2-й швидкості протягом 8 хв. Температура тіста 20-22°С. Релаксація тіста 60 хв. при температурі +5°С. На шарування  використовується 27% маргарину від маси тіста. Шарування 4х3. Відпочинок тіста після листкування та в проміжках між листкуваннями 15-20 хв. при температурі +5°С. Остаточна товщина тіста 3,8 мм,  ширина 40 см. На розкатану тістову заготовку нанести горіхову начинку та оздобити Шарл Деко Даркі. Сформувати рулет. Рулет розрізати на равлики шириною 3,5 см. Маса тістової заготовки 0,100 кг. Кінцеве вистоювання 80 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря ±75%.

Параметри випікання:

Вироби змастити яйцем та випікати при температурі 180°С  протягом 18-20 хв.

Равлик Ліщунчик