

Равлик Ліщунчик
Равлик Ліщунчик
Начинка Фесті Горіх, доповнена шоколадними елементами Шарлі Деко Дарк, створює яскравий смаковий акцент із гармонійним поєднанням горіхових та шоколадних нот. Легкий відтінок пажитнику у тісті додає виробу унікальності та тонкий аромат, який підкреслює багатошаровість і складність смаку.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | Софт Тач | |
1,800 кг | сіль | |
4,000 кг | дріжджі пресовані | |
10,000 кг | Голден Нектар | |
10,000 кг | маргарин 72% | |
40,000 кг | вода |
Наповнювач для тіста
2,000 кг | пажитник цілий |
Шарування
50,000 кг | маргарин для листкового тіста |
Начинка
40,000 кг | Фесті Горіх | |
22,000 кг | вода |
Наповнювач
15,000 кг | Шарлі Деко Дарк |
Оздоблення
3,000 кг | яйця |
Спосіб приготування
Наповнювач для тіста: попередньо відварити пажитник протягом 5 хв. в рецептурній воді та лишити для охолодження.
Начинка: всі інгредієнти перемішати в міксері за допомогою лопатки до однорідної маси та залишити для набухання на 30 хв.
Тісто: заміс тіста проводити на 1-й швидкості тістоміса протягом 5 хв. та на 2-й швидкості протягом 8 хв. Температура тіста 20-22°С. Релаксація тіста 60 хв. при температурі +5°С. На шарування використовується 27% маргарину від маси тіста. Шарування 4х3. Відпочинок тіста після листкування та в проміжках між листкуваннями 15-20 хв. при температурі +5°С. Остаточна товщина тіста 3,8 мм, ширина 40 см. На розкатану тістову заготовку нанести горіхову начинку та оздобити Шарл Деко Даркі. Сформувати рулет. Рулет розрізати на равлики шириною 3,5 см. Маса тістової заготовки 0,100 кг. Кінцеве вистоювання 80 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря ±75%.
Параметри випікання:
Вироби змастити яйцем та випікати при температурі 180°С протягом 18-20 хв.
