Рецептури Рецептури

Равлик з мигдалевою начинкою

Ніжне листкове тісто з хрусткою золотистою скоринкою та соковитою серединкою. Ароматна мигдальна начинка надає виробу вишуканого горіхового смаку й легкого карамельного післясмаку. Ідеальний вибір для справжніх гурманів солодкої випічки.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
6,000 кг   цукор
1,500 кг   сіль
5,000 кг   дріжджі пресовані
10,000 кг   маргарин 72%
40,000 кг   вода

Шарування

42,000 кг   маргарин для листкового тіста

Начинка

42,000 кг   Фесті Мигдаль
23,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: для замісу тіста використовувати холодну воду (2°C). В літній період краще частину води для замісу замінити на лід.Тривалість замішування 5-6 хв. на 1-й швидкості (до повного розчинення льоду) та 6-8  хв.  на 2-й швидкості тістоміса до стану добре розвиненого клейковинного вікна. Температура тіста 15-17°C. Вологість тіста 34,4%. Рекомендована кількість шарувань 3х3х3. Після другого та третього складування дати тісту відлежатися в холодильній камері 10-15 хв. Розкатати тісто товщиною до 3,5-4 мм. Нанести начинку (30-32% до маси тіста). Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при відносній вологості 75-80% та температурі 30-32°C.

Начинка: pмішати суміш Фесті Мигдаль з водою в міксері за допомогою бітера на низькій швидкості протягом 3-4 хв. та залишити на 15-20 хв. в умовах цеху для набухання.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 180-190°С протягом 18-20 хв. з подачею пари на початку випічки. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.

Равлик з мигдалевою начинкою