Равлик з мигдалевою начинкою
Равлик з мигдалевою начинкою
Ніжне листкове тісто з хрусткою золотистою скоринкою та соковитою серединкою. Ароматна мигдальна начинка надає виробу вишуканого горіхового смаку й легкого карамельного післясмаку. Ідеальний вибір для справжніх гурманів солодкої випічки.
Тісто
| 100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
| 6,000 кг | цукор | |
| 1,500 кг | сіль | |
| 5,000 кг | дріжджі пресовані | |
| 10,000 кг | маргарин 72% | |
| 40,000 кг | вода |
Шарування
| 42,000 кг | маргарин для листкового тіста |
Начинка
| 42,000 кг | Фесті Мигдаль | |
| 23,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: для замісу тіста використовувати холодну воду (2°C). В літній період краще частину води для замісу замінити на лід.Тривалість замішування 5-6 хв. на 1-й швидкості (до повного розчинення льоду) та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса до стану добре розвиненого клейковинного вікна. Температура тіста 15-17°C. Вологість тіста 34,4%. Рекомендована кількість шарувань 3х3х3. Після другого та третього складування дати тісту відлежатися в холодильній камері 10-15 хв. Розкатати тісто товщиною до 3,5-4 мм. Нанести начинку (30-32% до маси тіста). Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при відносній вологості 75-80% та температурі 30-32°C.
Начинка: pмішати суміш Фесті Мигдаль з водою в міксері за допомогою бітера на низькій швидкості протягом 3-4 хв. та залишити на 15-20 хв. в умовах цеху для набухання.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 180-190°С протягом 18-20 хв. з подачею пари на початку випічки. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.
