Рецептури
Розанчики з шоколадною начинкою

Листкові бездріжджові вироби з шоколадною начинкою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,150 кг Красті 15
0,850 кг борошно пшеничне в/г
0,440 кг вода
Шарування
0,500 кг маргарин
Начинка
0,300 кг Чоколіна Термо

Спосіб приготування

    Тісто: змішати борошно, суміш Красті 15 та воду (t 4-12°С). Тривалість замішування I шв. 4-5 хв., II шв. 5 хв. Температура тіста 15-17°C. Тісто розкатати та вкатати 0,500 кг маргарину для шарування. Рекомендована кількість шарувань 3х4х3х4 (144 шари). Між другим та третім розкатуванням зробити паузу на 15 хв. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 30 хв. Розкатати тісто товщиною 2 мм, потім попроколювати по всій площині та нарізати квадратиками розміром 7х7 см. Заготовки покласти у форми для кексів d 3,5 см/8 см. В центр тістової  заготовки з кондитерського мішка відсадити начинку.

    Параметри випікання:

    Температура випікання в подовій печі 210°С, в ротаційній печі 190°С.Час випікання 15-17 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Розанчики з шоколадною начинкою