Рецептури
Слойка круасан-кекс з малиною

Фруктові кошики, квіточки... називайте як хочете, але дуже смачно!

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
2,000 кг   клейковина пшенична
1,500 кг   Нордікс Супер Нью
10,000 кг   цукор
2,000 кг   сіль
5,000 кг   дріжджі пресовані
5,000 кг   маргарин
48,000 кг   вода

Шарування

35,000 кг   маргарин для листкового тіста

Начинка

100,000 кг   Фрутбері Малина

Спосіб приготування

Тісто: перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Замішування рекомендується проводити у діжах з охолодженням. Тривалість замішування 4-5 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 15-17°C. Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для шарування. Рекомендована кількість шарувань 4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 8-10 хв. Розкатати заготовку товщиною 4 мм. Нарізати та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.

Параметри випікання:

Час випікання 10-12 хв. при температурі 220°C. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Начинка: після випікання начинити фруктовою начинкою Фрутбері Малина.

Слойка круасан-кекс з малиною