Рецептури Рецептури

Листкові вироби

Дріжджові та бездріжджові листкові вироби: круасани, розанчики, конвертики, печиво тощо.

Конверти з горіховою начинкою

Бездріжджові листкові вироби з шоколадно- горіховою начинкою.

Королева Аман

Бретонський виріб із неперевершеним смаком та структурою подібною до круасану.

Косичка з кленовим сиропом

Датські булочки з кленовим сиропом, неймовірні на смак.

Крафін мигдалево-кокосовий

Гібрид листкового круасана та мафіна з мигдалево-кокосовою начинкою. Новий погляд на класичний круасан.

Крафін з малиною

Гібрид листкового круасана та мафіна з малиново-йогуртовою начинкою.

Круасан А-ля Оніон

Зерновий круасан з цибулею та кропом. Розріжте його вздовж і вкладіть в нього, наприклад, листя салату, помідор, огірки, авокадо, сир, шинку.

Круасан мигдалевий Бургундський

Особлива ніжна текстура, вишуканий смак та аромат.

Круасан смугастий

Поєднання ванільного та шоколадного тіста запашного круасану з шоколадною начинкою.

Круасан зерновий

Неповторний смак багатозернового круасану з шоколадним топінгом для вдалого початку дня.

Круасан-куб Бургунді з чорною смородиною

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорною смородиною та Бургунді зі смаком ягідного йогурту.

Круасан-куб з малиною та шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: малиною та темним шоколадом.

Круасан-куб з манго-маракуєю

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: маракуйя-манго та білим шоколадом.