Рецептури

Листкові вироби

Дріжджові та бездріжджові листкові вироби: круасани, розанчики, конвертики, печиво тощо.

Sort on:
Круасан-куб Бургунді з чорною смородиною

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорною смородиною та Бургунді зі смаком ягідного йогурту.

Круасан-куб з манго-маракуєю та білим шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: маракуйя-манго та білим шоколадом.

Круасан-куб з малиною та шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: малиною та темним шоколадом.

Круасан-куб з чорною смородиною та молочним шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорна смородина та молочний шоколад.

Крафін з малиною

Гібрід листкового круасану та мафіну з малиново-йогуртовою начинкою.

Крафін мигдалево-кокосовий

Гібрід листкового круасану та мафіну з мигдалево-кокосовою начинкою.

Розанчики з шоколадною начинкою

Листкові бездріжджові вироби з шоколадною начинкою.

Королева Аман

Бретонський виріб із неперевершеним смаком та структурою подібною до круасану.

Круасан мигдалевий Бургундський

Особлива ніжна текстура, вишуканий смак та аромат.

Круасан смугастий

Поєднання ванільного та шоколадного тіста запашного круасану з шоколадною начинкою.

Круасан зерновий

Неповторний смак багатозернового круасану з шоколадним топінгом для вдалого початку дня.

Круасан А-ля Оніон

Зерновий круасан з цибулею та кропом. Розріжте його вздовж і вкладіть в нього, наприклад, листя салату, помідор, огірки, авокадо, сир, шинку.