Листкові вироби
Дріжджові та бездріжджові листкові вироби: круасани, розанчики, конвертики, печиво тощо.
Королева Аман
Бретонський виріб із неперевершеним смаком та структурою подібною до круасану.
Крафін мигдалево-кокосовий
Гібрід листкового круасану та мафіну з мигдалево-кокосовою начинкою.
Крафін з малиною
Гібрід листкового круасану та мафіну з малиново-йогуртовою начинкою.
Круасан А-ля Оніон
Зерновий круасан з цибулею та кропом. Розріжте його вздовж і вкладіть в нього, наприклад, листя салату, помідор, огірки, авокадо, сир, шинку.
Круасан мигдалевий Бургундський
Особлива ніжна текстура, вишуканий смак та аромат.
Круасан смугастий
Поєднання ванільного та шоколадного тіста запашного круасану з шоколадною начинкою.
Круасан зерновий
Неповторний смак багатозернового круасану з шоколадним топінгом для вдалого початку дня.
Круасан-куб Бургунді з чорною смородиною
Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорною смородиною та Бургунді зі смаком ягідного йогурту.
Круасан-куб з чорною смородиною та молочним шоколадом
Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорна смородина та молочний шоколад.
Круасан-куб з малиною та шоколадом
Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: малиною та темним шоколадом.
Круасан-куб з манго-маракуєю та білим шоколадом
Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: маракуйя-манго та білим шоколадом.
Розанчики з шоколадною начинкою
Листкові бездріжджові вироби з шоколадною начинкою.