Рецептури Рецептури

Листкові вироби

Дріжджові та бездріжджові листкові вироби: круасани, розанчики, конвертики, печиво тощо.

Королева Аман

Бретонський виріб із неперевершеним смаком та структурою подібною до круасану.

Крафін мигдалево-кокосовий

Гібрід листкового круасану та мафіну з мигдалево-кокосовою начинкою.

Крафін з малиною

Гібрід листкового круасану та мафіну з малиново-йогуртовою начинкою.

Круасан А-ля Оніон

Зерновий круасан з цибулею та кропом. Розріжте його вздовж і вкладіть в нього, наприклад, листя салату, помідор, огірки, авокадо, сир, шинку.

Круасан мигдалевий Бургундський

Особлива ніжна текстура, вишуканий смак та аромат.

Круасан смугастий

Поєднання ванільного та шоколадного тіста запашного круасану з шоколадною начинкою.

Круасан зерновий

Неповторний смак багатозернового круасану з шоколадним топінгом для вдалого початку дня.

Круасан-куб Бургунді з чорною смородиною

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорною смородиною та Бургунді зі смаком ягідного йогурту.

Круасан-куб з чорною смородиною та молочним шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорна смородина та молочний шоколад.

Круасан-куб з малиною та шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: малиною та темним шоколадом.

Круасан-куб з манго-маракуєю та білим шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: маракуйя-манго та білим шоколадом.

Пташине гніздо

Круасан беззаперечень переживає нові моменти: він набуває нових форм та форматів. Спробуйте поєднання листкового тіста та фісташкового кексового з шоколадно-малиновою начинкою!