Рецептури Рецептури

Листкові вироби

Дріжджові та бездріжджові листкові вироби: круасани, розанчики, конвертики, печиво тощо.

Слойка датська з сливою

Ніжна слойка з фруктовими наповненнями: яблуко, слива, абрикос, вишня, лісова ягода, малина. Смак обирати вже вам.

Слойка слива-йогурт

Слива в йогурті огорнута хрустким листковим тістом.

Слойка круасан-кекс з малиною

Фруктові кошики, квіточки... називайте як хочете, але дуже смачно!

Круасан-куб Бургунді з чорною смородиною

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорною смородиною та Бургунді зі смаком ягідного йогурту.

Круасан-куб з манго-маракуєю та білим шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: маракуйя-манго та білим шоколадом.

Круасан-куб з малиною та шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: малиною та темним шоколадом.

Круасан-куб з чорною смородиною та молочним шоколадом

Культовий французький круасан, але з "родзинкою", поданий у формі куба з подвійною начинкою: чорна смородина та молочний шоколад.

Крафін з малиною

Гібрід листкового круасану та мафіну з малиново-йогуртовою начинкою.

Крафін мигдалево-кокосовий

Гібрід листкового круасану та мафіну з мигдалево-кокосовою начинкою.

Розанчики з шоколадною начинкою

Листкові бездріжджові вироби з шоколадною начинкою.

Королева Аман

Бретонський виріб із неперевершеним смаком та структурою подібною до круасану.

Круасан мигдалевий Бургундський

Особлива ніжна текстура, вишуканий смак та аромат.