

Вушка з мигдалевою начинкою
Вушка з мигдалевою начинкою
Начинка з ароматного мигдалю у поєднанні з апельсиновими цукатами надає виробу благородного смаку з яскравою цитрусовою свіжістю та легкими карамельно-фруктовими нотками. Такий дует робить Вушка з мигдалем не лише смачними, а й особливими — ідеальними як до кави, так і як святковий солодкий акцент.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
10,000 кг | цукор | |
1,500 кг | сіль | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
10,000 кг | маргарин 72% | |
40,000 кг | вода |
Шарування
43,000 кг | маргарин для листкового тіста |
Начинка
49,000 кг | Фесті Мигдаль | |
26,000 кг | вода | |
9,700 кг | апельсинові цукати |
Спосіб приготування
Тісто: рекомендовано використовувати частину води у вигляді льоду. Заміс тіста: 5-7 хв. на 1-й швидкості (до повного розчинення льоду) та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре розвиненого клейковинного вікна. Температура тіста 15-17°C. Рекомендована кількість шарувань 4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 20 хв. при температурі +5°С. Розкатати товщиною до 3,5-4 мм (ширина пласта 32-34 см), нанести начинку та скласти тісто у формі "вушок", розрізати на заготовки шириною 3 см.
Начинка: змішати Фесті Мигдаль з водою, перемішати в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв., додати апельсинові цукати, перемішати до однорідності та залишити для набухання на 15-20 хв.
Параметри випікання:
Час випікання 15-18 хв. при температурі 200-180°C, з парозволоженням на початку випікання. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
