Рецептури Рецептури

Вушка з мигдалевою начинкою

Начинка з ароматного мигдалю у поєднанні з апельсиновими цукатами надає виробу благородного смаку з яскравою цитрусовою свіжістю та легкими карамельно-фруктовими нотками. Такий дует робить Вушка з мигдалем не лише смачними, а й особливими — ідеальними як до кави, так і як святковий солодкий акцент.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
10,000 кг   цукор
1,500 кг   сіль
5,000 кг   дріжджі пресовані
10,000 кг   маргарин 72%
40,000 кг   вода

Шарування

43,000 кг   маргарин для листкового тіста

Начинка

49,000 кг   Фесті Мигдаль
26,000 кг   вода
9,700 кг   апельсинові цукати

Спосіб приготування

Тісто: рекомендовано використовувати частину води у вигляді льоду. Заміс тіста: 5-7 хв. на 1-й швидкості (до повного розчинення льоду) та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре розвиненого клейковинного вікна. Температура тіста 15-17°C. Рекомендована кількість шарувань 4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 20 хв. при температурі +5°С. Розкатати товщиною до 3,5-4 мм (ширина пласта 32-34 см), нанести начинку та скласти тісто у формі "вушок", розрізати на заготовки шириною 3 см.

Начинка: змішати Фесті Мигдаль з водою, перемішати в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв., додати апельсинові цукати, перемішати до однорідності та залишити для набухання на 15-20 хв.

Параметри випікання:

Час випікання 15-18 хв. при температурі 200-180°C, з парозволоженням на початку випікання. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Вушка з мигдалевою начинкою