Рецептури Рецептури

Хліб багатозерновий Веггі

Збагачений смак та аромат завдяки зерново-овоченим включенням.

Тісто

0,800 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   борошно житнє обдирне
0,400 кг   Живі зерна Веггі
0,005 кг   Рута Рай
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,018 кг   сіль
0,650 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

з´єднати всі інгредієнти згідно рецептури та замісити тісто 6 хв. на першій швидкості та 4 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Тривалість бродіння тіста 30 хв.  в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки по 0.280 кг та  заокруглити. Потім з´єднати  по 2 штуки та покласти  в металеві форми для випікання. Кінцеве вистоювання: 40-60 хв. при температурі 35°С та відносній  вологості 75%. Перед випіканням зробити декоративні надрізи.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура  230-200°C.

Тривалість випікання 20-22 хв. з парозволоженням.

Хліб багатозерновий Веггі