Рецептури Рецептури

Батон Преміальний

Ніжний дробнопористий м'якіш з ванільними нотками.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,010 кг   Софт Тач
0,015 кг   сіль
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   цукор
0,020 кг   олія соняшникова
0,530 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто протягом 4 хв. на 1-ій швидкості та 6 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Вологість тіста 40%. Попереднє бродіння 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Сформувати заготовки вагою по 0,420 кг. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 220-200°C. Тривалість випікання 20-22 хв.

Батон Преміальний