Рецептури
Батон Преміальний

Ніжний дробнопористий м'якіш з ванільними нотками.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,010 кг Софт Тач
0,015 кг сіль
0,020 кг дріжджі пресовані
0,020 кг цукор
0,020 кг олія соняшникова
0,530 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто протягом 4 хв. на 1-ій швидкості та 6 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Вологість тіста 40%. Попереднє бродіння 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Сформувати заготовки вагою по 0,420 кг. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 220-200°C. Тривалість випікання 20-22 хв.

Батон Преміальний