Рецептури Рецептури

Булка Фінська Паноплюс

Натхненний традиційною фінською рецептурою, цей хліб поєднує в собі натуральні зернові інгредієнти, багатий темний м’якуш і приємний глибокий смак. Ідеально підходить для щоденного споживання, забезпечуючи збалансоване харчування та користь для здоров’я.

Тісто

85,000 кг   Борошно пшеничне в/г
15,000 кг   Паноплюс Темний
4,000 кг   Аморе Р Італія
5,000 кг   Браун Нектар
2,000 кг   Дріжджі пресовані
2,000 кг   Сіль
70,000 кг   Вода

Спосіб приготування

Тісто:

  • Змішати всі інгредієнти разом, додавши 90% рецептурної кількості води (температура води 7-10°С).
  • Наприкінці замісу поступово додавати решту води.
  • Загальний заміс тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій швидкості.
  • Температура тіста 24-26°С.
  • Бродіння 60 хв. в умовах цеху з однією обминкою через 30 хв.
  • Поділити тісто на шматки потрібної ваги, сформувати у вигляді батонів з загостреними краями.
  • Покласти заготовки на підпилену борошном тканину для кінцевого вистоювання та накрити тканиною (французький метод), або в кошики .
  • Кінцеве вистоювання протягом 20-30 хв. в умовах цеху.
  • Перед посадкою в піч зробити надрізи.

Подова піч:

  • Температура випікання верх 230°С, низ 210°С протягом 22хв. (залежить від маси тістової заготовки).
  • Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Булка Фінська Паноплюс