

Булка Фінська Паноплюс
Булка Фінська Паноплюс
Натхненний традиційною фінською рецептурою, цей хліб поєднує в собі натуральні зернові інгредієнти, багатий темний м’якуш і приємний глибокий смак. Ідеально підходить для щоденного споживання, забезпечуючи збалансоване харчування та користь для здоров’я.
Тісто
85,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | Паноплюс Темний | |
4,000 кг | Аморе Р Італія | |
5,000 кг | Браун Нектар | |
2,000 кг | Дріжджі пресовані | |
2,000 кг | Сіль | |
70,000 кг | Вода |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі інгредієнти разом, додавши 90% рецептурної кількості води (температура води 7-10°С).
- Наприкінці замісу поступово додавати решту води.
- Загальний заміс тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій швидкості.
- Температура тіста 24-26°С.
- Бродіння 60 хв. в умовах цеху з однією обминкою через 30 хв.
- Поділити тісто на шматки потрібної ваги, сформувати у вигляді батонів з загостреними краями.
- Покласти заготовки на підпилену борошном тканину для кінцевого вистоювання та накрити тканиною (французький метод), або в кошики .
- Кінцеве вистоювання протягом 20-30 хв. в умовах цеху.
- Перед посадкою в піч зробити надрізи.
Подова піч:
- Температура випікання верх 230°С, низ 210°С протягом 22хв. (залежить від маси тістової заготовки).
- Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
