Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Хліб Прибалтійський

Хліб подовий темний на хмелевій заквасці, насичений смак, наближений до заварних сортів хліба, щільний, вологий, затемнений м'якіш.

Хліб Рустік Висівковий

Ця висівкова паляниця виготовлена на основі натуральної закваски з цільнозернового борошна, яка подовжує свіжість природнім способом. Ідеальний для здорового харчування.

Хліб Щирість плюс

Хліб на заквасці та амарантовому борошні з пажитніком, грецьким горіхом та фундуком.

Хліб Шляхетний

Хліб з ароматним вологим м'якушем з нотками коріандру. Виріб можна заморожувати.

Хліб Швейцарський

Темний заварний хліб з пікресленою кислинкою у поєднанні з солодкістю. Можна заморожувати.

Хліб Селянський

Пшеничний хліб з об'ємним м'якушем та тонкою хрусткою шкоринкою.

Хліб Скандинавський

Хліб із соковитим пористим м'якушем, наповнений насінням льону та соняшнику.

Хліб Талсі

Завжди відрізайте більше ніж шматочок! Адже хліб такий смачний та ароматний. До того ж сьогодні він є основним продуктом харчування. На сніданок, в обідній час, чи ввечері, з супом або салатом, до м’яса, насправді в будь-який час, цей хліб просто незамінний. Любов з першого шматочка! Додайте до скибочки хліба сир, шматочки авокадо та полуниці… Хоча вибір завжди за вами. Спробуйте поєднати зі своїми улюбленими смаками!

Хліб темний Польський

Хліб з використанням технології нічного холодного бродіння. На заварці на житньому борошні, житніх солодах та пікантній композиції прянощів, з сиропом чорноплідної горобини та чорної патоки, та заквасці.

Хліб Тостовий

Дрібнопористий м'якіш та тонка ароматна шкоринка.

Хліб тостовий Сніданковий

Тостовий кукурудзяний хліб із смаженою цибулею поєднує ніжність кукурудзяного борошна і пластівців та інтенсивний аромат карамелізованої цибулі.

Хліб Трипільський

Житньо-пшеничний хліб з яскраво-вираженим солодовим смаком та соковитим м'якушем.