

Хліб
Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.
Хліб Рустік Висівковий
Ця висівкова паляниця виготовлена на основі натуральної закваски з цільнозернового борошна, яка подовжує свіжість природнім способом. Ідеальний для здорового харчування.
Хліб Шляхетний
Хліб з ароматним вологим м'якушем з нотками коріандру. Виріб можна заморожувати.
Хліб Швейцарський
Темний заварний хліб з пікресленою кислинкою у поєднанні з солодкістю. Можна заморожувати.
Хліб Селянський
Пшеничний хліб з об'ємним м'якушем та тонкою хрусткою шкоринкою.
Хліб Скандинавський
Хліб із соковитим пористим м'якушем, наповнений насінням льону та соняшнику.
Хліб Талсі
Завжди відрізайте більше ніж шматочок! Адже хліб такий смачний та ароматний. До того ж сьогодні він є основним продуктом харчування. На сніданок, в обідній час, чи ввечері, з супом або салатом, до м’яса, насправді в будь-який час, цей хліб просто незамінний. Любов з першого шматочка! Додайте до скибочки хліба сир, шматочки авокадо та полуниці… Хоча вибір завжди за вами. Спробуйте поєднати зі своїми улюбленими смаками!
Хліб темний Польський
Хліб з використанням технології нічного холодного бродіння. На заварці на житньому борошні, житніх солодах та пікантній композиції прянощів, з сиропом чорноплідної горобини та чорної патоки, та заквасці.
Хліб Тостовий
Дрібнопористий м'якіш та тонка ароматна шкоринка.
Хліб Трипільський
Житньо-пшеничний хліб з яскраво-вираженим солодовим смаком та соковитим м'якушем.
Хліб Вестфалія
Хліб з високим вмістом клітковини на ЛЕКВАРі Чорна Перлина з журавлиною.
Хліб Веггі Ферменто
Зерново-овочевий хліб на заквасці, збагачений вмістом голозерного вівса та соцевиці.
Хліб Вітал
Не лише смачний, а й корисний хліб збагачений багатозерновим наповненням.