Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Булка Фінська

Ароматний багатозерновий житній хліб на заварці. Завдяки використанню ЛЕКВАРу, хліб добре зберігає свої властивості та набуває самобутньої смакоароматики.

Папушник Гастрономічний

Різновид великоднього м'якого хліба із дріжджового тіста з гастрономічною начинкою. Справжній смаколик!

Хліб Баварський

Житньо-пшеничний заварний хліб збагачений зерновим наповненням.

Хліб Альпійський

Пшенично-житній заварний хліб збагачений багатозеровим наповненням.

Хліб картопляний Селянський

Смачний, ароматний, довго зберігає свіжість та соковитість.

Хліб Скандинавський

Хліб із соковитим пористим м'якушем, наповнений насінням льону та соняшнику.

Батон Фермерський

Дуже простий у приготуванні батон з класичною дрібною порою та ніжним вологим еластичним м’якушем.

Хліб Авена

Неймовірно смачний хліб на гарбузово-морквяному смузі та вівсяних пластівцях.

Лаваш

Прісний хліб у вигляді коржа із пшеничного борошна, найкраще підходить для створення обгорнених у корж бутербродів.

Хліб Трипільський

Житньо-пшеничний хліб з яскраво-вираженим солодовим смаком та соковитим м'якушем.

Хліб Оулу

Житньо-пшеничний заварний хліб.

Хліб Крафтяр

Хліб з насиченим солодовим смаком, збагачений зернами.