Цукерки
Цукерки корпусні, ручної роботи, з начинками.
Бонбон Амандель
Цукерки з натурального екстра-чорного шоколаду з мигдалевою начинкою.
Бонбон Камілла
Мигдалева та кокосова начинка з нотками білого шоколаду і все це огорнуте в молочній глазурі.
Бонбон Карре
З кремовою шоколадно-фундучною начинкою та вкрапленнями горіхів з чорносливом і все це в оболонці темної глазурі.
Бонбон Манго-манго
Ніжна кремова мангова та шоколадно-фундучна начинка і все це огорнуте чорним шоколадом.
Бонбон Полуничне серце
Ніжна вишнево-йогуртова начинка у поєднанні з шоколадною і все це огорнуте чорним шоколадом.
Бонбон Тропік
З кремовою шоколадно-фундучною начинкою, карамеллю та бананово-анасовою начинкою і все це в оболонці з чорного шоколаду.
Бонбон Вайт перфекшн
В’ялена журавлина у поєднанні з насінням чіа та кокосова начинка з нотками білого шоколаду і все це огорнуте в білій глазурі.
Фадж Айова
Шоколадний фадж з фундуком.
Фадж Монтана
Шоколадний фадж з вкрапленням з пісочної крихти.
Фадж тарта Джорджія
Шоколадний фадж зі смаком ягідного йогурту з журавлиною.
Фадж Вермонт
Шоколадний фадж з журавлиною та грецьким горіхом.
Крафтова цукерка ЧокоЧері
Пряний вишневий мармелад в поєднанні з нестримно-шоколадним ганашем, огорнутий екстра-чорним шоколадом Тринідад.