Рецептури Рецептури

Цукерки

Цукерки корпусні, ручної роботи, з начинками.

Трюфель шоколадний

Класична цукерка на основі ганаша з шоколаду Тринідад від українського шоколатьє Руслана Вичерова.

Трюфель Карамель-чоко

Карамельно-шоколадний трюфель.

Фадж Айова

Шоколадний фадж з фундуком.

Фадж Вермонт

Шоколадний фадж з журавлиною та грецьким горіхом.

Фадж Монтана

Шоколадний фадж з вкрапленням з пісочної крихти.

Фадж тарта Джорджія

Шоколадний фадж зі смаком ягідного йогурту з журавлиною.

Бонбон Полуничне серце

Ніжна вишнево-йогуртова начинка у поєднанні з шоколадною і все це огорнуте чорним шоколадом.

Бонбон Вайт перфекшн

В’ялена журавлина у поєднанні з насінням чіа та кокосова начинка з нотками білого шоколаду і все це огорнуте в білій глазурі.

Бонбон Манго-манго

Ніжна кремова мангова та шоколадно-фундучна начинка і все це огорнуте чорним шоколадом.

Бонбон Камілла

Мигдалева та кокосова начинка з нотками білого шоколаду і все це огорнуте в молочній глазурі.

Бонбон Тропік

З кремовою шоколадно-фундучною начинкою, карамеллю та бананово-анасовою начинкою і все це в оболонці з чорного шоколаду.

Бонбон Карре

З кремовою шоколадно-фундучною начинкою та вкрапленнями горіхів з чорносливом і все це в оболонці темної глазурі.