Рецепти

Цукерки

Цукерки корпусні, ручної роботи, з начинками.

Сортувати за
1 2
Фадж Айова

Шоколадний фадж з фундуком.

Фадж Юта

Шоколадний фадж з арахісовою пастою та пісочною крихтою.

Фадж Вермонт

Шоколадний фадж з журавлиною та грецьким горіхом.

Фадж Монтана

Шоколадний фадж з вкрапленням з пісочної крихти.

Фадж тарта Джорджія

Шоколадний фадж зі смаком айріш кави та ягідного йогурту з журавлиною.

Фадж Індіана

Шоколадний фадж зі смаком солоної карамелі та горішками.

Грильяж Арабські ночі

Горіхово-насіннєва маса з фруктовими нотками в карамельній оболонці, огорнута шаром темної хрусткої глазурі.

Бонбон Полуничне серце

Ніжна вишнево-йогуртова начинка у поєднанні з шоколадною і все це огорнуте чорним шоколадом.

Бонбон Вайт перфекшн

В’ялена журавлина у поєднанні з насінням чіа та кокосова начинка з нотками білого шоколаду і все це огорнуте в білій глазурі.

Бонбон Манго-манго

Ніжна кремова мангова та шоколадно-фундучна начинка і все це огорнуте чорним шоколадом.

Бонбон Камілла

Мигдалева та кокосова начинка з нотками білого шоколаду і все це огорнуте в молочній глазурі.

Бонбон Черрі сізон

Вишнева та мигдалево-ванільна начинка з нотками лимону і все це огорнуте чорним шоколадом.

1 2