Рецептури

Цукерки

Цукерки корпусні, ручної роботи, з начинками.

Сортувати за
1 2

Грильяж Арабські ночі

Горіхово-насіннєва маса з фруктовими нотками в карамельній оболонці, огорнута шаром темної хрусткої глазурі.

Бонбон Полуничне серце

Ніжна вишнево-йогуртова начинка у поєднанні з шоколадною і все це огорнуте чорним шоколадом.

Бонбон Вайт перфекшн

В’ялена журавлина у поєднанні з насінням чіа та кокосова начинка з нотками білого шоколаду і все це огорнуте в білій глазурі.

Бонбон Манго-манго

Ніжна кремова мангова та шоколадно-фундучна начинка і все це огорнуте чорним шоколадом.

Бонбон Камілла

Мигдалева та кокосова начинка з нотками білого шоколаду і все це огорнуте в молочній глазурі.

Бонбон Черрі сізон

Вишнева та мигдалево-ванільна начинка з нотками лимону і все це огорнуте чорним шоколадом.

Бонбон Тропік

З кремовою шоколадно-фундучною начинкою, карамеллю та бананово-анасовою начинкою і все це в оболонці з чорного шоколаду.

Бонбон Карре

З кремовою шоколадно-фундучною начинкою та вкрапленнями горіхів з чорносливом і все це в оболонці темної глазурі.

Річчіо Кранчі Вайт

Екструдовані кукурудзяні кульки з родзинками в білій глазурі.

Річчіо Фрутті мікс Мілк

Фруктовий мікс з мигдалевими пластівцями в молочній глазурі.

Річчіо Фрутті мікс Дарк

Фруктовий мікс з мигдалевими пластівцями в темній глазурі.

Бонбон Амандель

Цукерки з натурального екстра-чорного шоколаду з мигдалевою начинкою.

1 2