
Цукерки
Цукерки корпусні, ручної роботи, з начинками.
Шоколадний трюфель
Класична цукерка на основі ганаша з шоколаду Тринідад від українського шоколатьє Руслана Вичерова.
Бонбон Полуничне серце
Бонбон Полуничне серце
Ніжна вишнево-йогуртова начинка у поєднанні з шоколадною і все це огорнуте чорним шоколадом.
Бонбон Вайт перфекшн
Бонбон Вайт перфекшн
В’ялена журавлина у поєднанні з насінням чіа та кокосова начинка з нотками білого шоколаду і все це огорнуте в білій глазурі.
Бонбон Манго-манго
Бонбон Манго-манго
Ніжна кремова мангова та шоколадно-фундучна начинка і все це огорнуте чорним шоколадом.
Бонбон Камілла
Бонбон Камілла
Мигдалева та кокосова начинка з нотками білого шоколаду і все це огорнуте в молочній глазурі.
Бонбон Тропік
Бонбон Тропік
З кремовою шоколадно-фундучною начинкою, карамеллю та бананово-анасовою начинкою і все це в оболонці з чорного шоколаду.
Бонбон Карре
Бонбон Карре
З кремовою шоколадно-фундучною начинкою та вкрапленнями горіхів з чорносливом і все це в оболонці темної глазурі.