![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Фадж Айова
Фадж Айова
Шоколадний фадж з фундуком.
Фадж
0,175 кг | Чоколіна фундук-шоколад | |
0,175 кг | Сатіна Мілк |
Наповнювач
0,070 кг | фундук |
Спосіб приготування
Фадж:
Розтопити глазур Сатіна Мілк та змішати з Чоколіна фундук-шоколад.
Наповнювач:
Фундук підсмажити при 150°C протягом 10 хв.
Формування виробу:
Викласти фундук у силіконову форму та залити фаджем. Охолодити.
![Фадж Айова](https://www.zeelandia.ua/recipes/tsukerky/fadzh-ayova/@@images/image-400-af93cff21adf4b285123073e127988a0.png)