Рецептури Рецептури

Фадж Монтана

Шоколадний фадж з вкрапленням з пісочної крихти.

Тісто

0,125 кг   маргарин
0,200 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   цукор
0,002 кг   сіль
0,015 кг   вода
0,008 кг   Суміш для печива LS

Фадж

0,400 кг   Чоколіна шоколад
0,400 кг   Сатіна Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

Маргарин розтерти з цукром. Додати всі інші компоненти та перемішати плоским бітером протягом 3 хв. на середній швидкості. Тісто охолодити протягом 20 хв. Натерти тісто на лист і випекти.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 190°C. Ротаційна піч: 170°C. Час випікання 12 хв.

Фадж:

Розтопити глазур Сатіна Дарк та змішати з Чоколіна шоколад.

Формування виробу:

Фадж змішати з пісочною крихтою та викласти у форму. Охолодити.

Фадж Монтана