

Фадж Монтана
Фадж Монтана
Шоколадний фадж з вкрапленням з пісочної крихти.
Тісто
0,125 кг | маргарин | |
0,200 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | цукор | |
0,002 кг | сіль | |
0,015 кг | вода | |
0,008 кг | Суміш для печива LS |
Фадж
0,400 кг | Чоколіна | |
0,400 кг | Сатіна Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
- Маргарин розтерти з цукром.
- Додати всі інші компоненти та перемішати плоским бітером протягом 3 хв. на середній швидкості.
- Тісто охолодити протягом 20 хв.
- Натерти тісто на лист і випекти.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання 190°C.
- Ротаційна піч: 170°C.
- Час випікання 12 хв.
Фадж:
- Розтопити глазур Сатіна Дарк та змішати з Чоколіною.
Формування виробу:
- Фадж змішати з пісочною крихтою та викласти у форму.
- Охолодити.
