Цукерки Цукерки

Фадж Монтана

Шоколадний фадж з вкрапленням з пісочної крихти.

Тісто

0,125 кг   маргарин
0,200 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   цукор
0,002 кг   сіль
0,015 кг   вода
0,008 кг   Суміш для печива LS

Фадж

0,400 кг   Чоколіна
0,400 кг   Сатіна Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

  • Маргарин розтерти з цукром.
  • Додати всі інші компоненти та перемішати плоским бітером протягом 3 хв. на середній швидкості.
  • Тісто охолодити протягом 20 хв.
  • Натерти тісто на лист і випекти.

Параметри випікання:

  • Подова піч: температура випікання 190°C.
  • Ротаційна піч: 170°C.
  • Час випікання 12 хв.

Фадж:

  • Розтопити глазур Сатіна Дарк та змішати з Чоколіною.

Формування виробу:

  • Фадж змішати з пісочною крихтою та викласти у форму.
  • Охолодити.
Фадж Монтана