

Бонбон Карре
Бонбон Карре
З кремовою шоколадно-фундучною начинкою та вкрапленнями горіхів з чорносливом і все це в оболонці темної глазурі.
Корпус
0,220 кг | Сатіна Дарк |
Наповнювач 1
0,090 кг | чорнослив | |
0,040 кг | грецький горіх |
Наповнювач 2
0,150 кг | Чоколіна Фундук |
Спосіб приготування
Корпус: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Дарк розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС.
Наповнювач 1: чорнослив та горіхи подрібнити. Перемішати.
Наповнювач 2: використовувати Чоколіна Фундук температурою не вище 30ºС.
Формування цукерки: підготовлену кондитерську глазур Сатіна Дарк вилити в полікарбонатну форму (суху та очищену від жиру). Рештки глазурі відразу вилити з форми. Поставити на охолодження при температурі 4ºС протягом 5-7 хв. При застиганні глазур на стінках форми утворює корпус для цукерок. Потім наповніть сумішшю подрібненого чорносливу з горіхами та шоколадною начинкою Чоколіна Фундук. Після застигання начинки Чоколіна Фундук поверх форми нанесіть шар кондитерської глазурі Сатіна Дарк (температура 35ºС), щоб закрити дно цукерки. Після чого ставимо на охолодження при температурі 8±2ºС. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно вилучити цукерки з форм.
