Рецептури

Бонбон Карре

З кремовою шоколадно-фундучною начинкою та вкрапленнями горіхів з чорносливом і все це в оболонці темної глазурі.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Корпус
0,220 кг Сатіна Дарк
Наповнювач 1
0,090 кг чорнослив
0,040 кг грецький горіх
Наповнювач 2
0,150 кг Чоколіна Фундук

Спосіб приготування

    Корпус: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Дарк розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС.

    Наповнювач 1: чорнослив та горіхи подрібнити. Перемішати.

    Наповнювач 2: використовувати Чоколіна фундук температурою не вище 30ºС.

    Формування цукерки: підготовлену кондитерську глазур Сатіна Дарк вилитити в полікарбонатну форму (суху та очищену від жиру). Рештки глазурі відразу вилити з форми. Поставити на охолодження при температурі 4ºС протягом 5-7 хв. При застиганні глазур на стінках форми утворює корпус для цукерок. Потім наповніть сумішшю подрібненого чорносливу з горіхами та шоколадною начинкою Чоколіна фундук. Після застигання начинки Чоколіна фундук поверх форми нанесіть шар кондитерської глазурі Сатіна Дарк (температура 35ºС), щоб закрити дно цукерки. Після чого ставимо на охолодження при температурі 8±2ºС. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно вилучити цукерки з форм.

Бонбон Карре