Цукерки Цукерки

Бонбон Манго-манго

Ніжна кремова мангова та шоколадно-фундучна начинка і все це огорнуте чорним шоколадом.

Корпус

0,220 кг   Тринідад Дарк

Наповнювач 1

0,100 кг   Крем Лайт Манго

Наповнювач 2

0,200 кг   Чоколіна Фундук

Спосіб приготування

Корпус: перед використанням шоколад Тринідад Дарк необхідно протемперувати. Для цього розігрійте шоколад в темперувальній машині до 50ºС, а потім охолодіть до 28ºС і розігрійте повторно до температури, що не перевищує 32ºС. Робоча температура шоколаду після темперування 30-31ºС.

Формування цукерки:

  • Підготовлений шоколад Тринідад Дарк вилити в полікарбонатну форму (суху та очищену від жиру).
  • Рештки шоколаду відразу вилити з форми. Поставити на охолодження при температурі 8ºС протягом 5-7 хв.
  • При застиганні на стінках форми шоколад утворює корпус для цукерок.
  • Потім наповніть корпус цукерки начинкою Крем Лайт Манго та Чоколіна Фундук (температура 28-30ºС).
  • Після застигання шоколадної начинки Чоколіна Фундук поверх форми нанесіть шар темперованого шоколаду Тринідад Дарк, щоб закрити дно цукерки.
  • Після чого ставимо на охолодження при температурі 8±2ºС.
  • Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС.
  • Обережно вилучити цукерки з форм.
Бонбон Манго-манго