Цукерки Цукерки

Бонбон Полуничне серце

Ніжна вишнево-йогуртова начинка у поєднанні з шоколадною і все це огорнуте чорним шоколадом.

Корпус

0,220 кг   Тринідад Дарк

Наповнювач 1

0,100 кг   Крем Лайт зі смаком Вишні
0,050 кг   Крем Лайт зі смаком Йогурту

Наповнювач 2

0,150 кг   Чоколіна

Спосіб приготування

Корпус:

  • Перед використанням шоколад Тринідад Дарк необхідно протемперувати.
  • Для цього розігріти шоколад в темперувальній машині до 50ºС, а потім охолодити до 28ºС і розігріти повторно до температури, що не перевищує 32ºС.
  • Робоча температура шоколаду після темперування 30-31ºС.

Формування цукерки:

  • Підготовлений шоколад Тринідад Дарк вилити в полікарбонатну форму (суху та очищену від жиру).
  • Рештки шоколаду одразу вилити з форми.
  • Поставити на охолодження при температурі 8ºС протягом 5-7 хв.
  • При застиганні на стінках форми шоколад утворює корпус для цукерок.
  • Потім наповнити корпус цукерки начинкою 1 (Крем Лайт зі смаком Вишні з Крем Лайт зі смаком Йогурту) та наповнювачем 2: Чоколіна (температура 28-30ºС).
  • Після застигання шоколадної начинки Чоколіна поверх форми нанести шар темперованого шоколаду Тринідад Дарк, щоб закрити дно цукерки.
  • Після чого поставити на охолодження при температурі 8±2ºС.
  • Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС.
  • Обережно вилучити цукерки з форм.
Бонбон Полуничне серце