Цукерки Цукерки

Бонбон Тропік

Шоколадна цукерка з кремовою шоколадно-фундучною начинкою, карамеллю та бананово-анасовою начинкою і все це в оболонці з чорного шоколаду.

Корпус

0,220 кг   Тринідад Дарк

Наповнювач 1

0,050 кг   Крем Лайт зі смаком Ананасу
0,050 кг   Преста зі смаком Банану
0,050 кг   Мірор зі смаком Карамелі

Наповнювач 2

0,150 кг   Чоколіна Фундук

Спосіб приготування

Корпус:

  • Перед використанням шоколад Тринідад Дарк необхідно протемперувати.
  • Для цього розігріти шоколад в темперувальній машині до 50ºС, а потім охолодити до 28ºС і розігріти повторно до температури, що не перевищує 32ºС.
  • Робоча температура шоколаду після темперування 30-31ºС.

Наповнювач 1:

  • Змішати Крем Лайт зі смаком Ананасу, начинку Преста зі смаком Банану та Мірор зі смаком Карамелі.

Формування цукерки:

  • Підготовлений шоколад Тринідад Дарк вилити в полікарбонатну форму (суху та очищену від жиру). Рештки шоколаду відразу вилити з форми.
  • Поставити на охолодження при температурі 8ºС протягом 5-7 хв.
  • При застиганні на стінках форми шоколад утворює корпус для цукерок.
  • Наповнити корпус цукерки начинкою 1 (Крем Лайт зі смаком Ананасу, Преста зі смаком Банану та Мірор зі смаком Карамелі) та наповнювачем 2 (Чоколіна Фундук).
  • Після застигання начинки 2, поверх форми нанести шар темперованого шоколаду Тринідад Дарк, щоб закрити дно цукерки.
  • Після чого поставити на охолодження при температурі 8±2ºС.
  • Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС.
  • Обережно вилучити цукерки з форм.
Бонбон Тропік