

Бонбон Тропік
Бонбон Тропік
Шоколадна цукерка з кремовою шоколадно-фундучною начинкою, карамеллю та бананово-анасовою начинкою і все це в оболонці з чорного шоколаду.
Корпус
0,220 кг | Тринідад Дарк |
Наповнювач 1
0,050 кг | Крем Лайт зі смаком Ананасу | |
0,050 кг | Преста зі смаком Банану | |
0,050 кг | Мірор зі смаком Карамелі |
Наповнювач 2
0,150 кг | Чоколіна Фундук |
Спосіб приготування
Корпус:
- Перед використанням шоколад Тринідад Дарк необхідно протемперувати.
- Для цього розігріти шоколад в темперувальній машині до 50ºС, а потім охолодити до 28ºС і розігріти повторно до температури, що не перевищує 32ºС.
- Робоча температура шоколаду після темперування 30-31ºС.
Наповнювач 1:
- Змішати Крем Лайт зі смаком Ананасу, начинку Преста зі смаком Банану та Мірор зі смаком Карамелі.
Формування цукерки:
- Підготовлений шоколад Тринідад Дарк вилити в полікарбонатну форму (суху та очищену від жиру). Рештки шоколаду відразу вилити з форми.
- Поставити на охолодження при температурі 8ºС протягом 5-7 хв.
- При застиганні на стінках форми шоколад утворює корпус для цукерок.
- Наповнити корпус цукерки начинкою 1 (Крем Лайт зі смаком Ананасу, Преста зі смаком Банану та Мірор зі смаком Карамелі) та наповнювачем 2 (Чоколіна Фундук).
- Після застигання начинки 2, поверх форми нанести шар темперованого шоколаду Тринідад Дарк, щоб закрити дно цукерки.
- Після чого поставити на охолодження при температурі 8±2ºС.
- Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС.
- Обережно вилучити цукерки з форм.
