Рецептури Рецептури

Печиво

Печиво цукрове, здобне, затяжне, відсадне, виїмне, з різними текстурами, формою та смаковим наповненням.

Печиво абрикосова нотка

Хрустке шоколадне печиво з мигдалевим та абрикосовим наповненням.

Печиво Американо

Солодке пластичне печиво з характерними тріщинками на поверхні та шоколадними краплями.

Печиво Дарк

Жувальна структура печива типу брауні з характерними тріщинками на поверхі та насиченим шоколадним смаком.

Печиво Диско

Печиво з низьким вмістом цукру та зерновим наповненням: льон, соняшник, кунжут, вівсяні пластівці та сушена морка.

Печиво Голландське

Здобне цукрове печиво з пластичною текстурою.

Печиво малинова нотка

Хрустке ванільне печиво з мигдалевим та малиновим наповненням.

Печиво Маропан

Розсипчаста структура печива, яка прямо "тане у роті" з мигдалевою начинкою. Найкраще смакує з молоком.

Печиво Моцарт

Хрустке печиво у поєднанні зі сливовим джемом.

Печиво з супер злаками Баварське

Здобне печиво з супер злаками: насіння чіа, кіноа, льон, соняшник та рижій; на хмелю та заквасці. Містить рекордну кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглуводів та жирів.

Пряник Чуао

Смак кави й шоколаду - найкращий заряд енергії на цілий день та справжня насолода смаком.

Пряник Форастеро

Неймовірно ароматні пряники з нотами ванілі, кави й шоколаду.

Пряник Лебкухен

Різдвяне пряне печиво, вкрите шоколадною глазур’ю – класичний святковий десерт із багатим ароматом спецій (кориця, гвоздика, кардамон, імбир та мускатний горіх), що символізує теплі зимові традиції.