Рецептури Рецептури

Печиво Штройзель

Тісто

0,150 кг   Цукрова пудра
0,150 кг   Борошно пшеничне в/г
0,150 кг   Борошно мигдальне
0,040 кг   Какао порошок DB82
0,003 кг   Кава натуральна розчинна
0,150 кг   Масло вершкове 82,5%

Ганаш

0,300 кг   Тринідад Дарк
0,300 кг   Вершки тваринні
0,030 кг   Масло вершкове 82,5%

Спосіб приготування

Тісто: 

  • Всі інгредієнти збивати бітером протягом 3 хв. Розкатати між гітарними листами до товщини 2-3 мм. Поставити в холодильник на ніч. Тісто має відлежатися.
  • Вирізати печиво потрібної форми. Тістові заготовки викласти на силіконовий килимок та накрити зверху ще одним текстурним силіконовим килимком.

Параметри випікання: 

Випікати при температурі 170°С протягом 7 хв.

Ганаш: 

  • Вершки довести до кипіння.
  • До шоколаду додати вершкове масло і залити гарячими вершками. Перемішати до утворення еластичної маси. Накрити плівкою в контакт та помістити у холодильник на 30 хв. Перед використанням збити міксером декілька хвилин.
  • Після того як печиво охолоне, намастити його шоколадним ганашем, склеїти сендвічем.
Печиво Штройзель