Печиво шоколадно-мигдалеве з журавлиною
Печиво шоколадно-мигдалеве з журавлиною
Тонка хрустка скоринка, ніжна текстура всередині й виразний малюнок тріщинок на поверхні роблять це печиво справжнім улюбленцем як професіоналів, так і крафтових пекарів.
Тісто
| 0,300 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 0,348 кг | Цукор | |
| 0,112 кг | Маргарин 72% | |
| 0,160 кг | Яйця | |
| 0,086 кг | Кукімікс Американо | |
| 0,250 кг | Маропан | |
| 0,050 кг | Какао Порошок DB82 | |
| 0,150 кг | Журавлина в'ялена |
Оздоблення
| 0,130 кг | Цукрова пудра |
Спосіб приготування
Спосіб приготування:
- Маропан, маргарин та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій швидкості.
- До маси додати інші рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості.
- Викласти тісто у кондитерський мішок з фігурною насадкою та відсадити тістові заготовки довільної форми та ваги на підготовлений кондитерський лист (або тістові заготовки обкатати в цукровій пудрі).
Параметри випікання:
- Випікати при температур 185°С протягом 8-10 хв. (конвекційна піч).
Більше
Способи формування:
- машинний – відсадка, струна
- ручний - відсадка
