Рецептури Рецептури

Печиво шоколадно-мигдалеве з журавлиною

Тонка хрустка скоринка, ніжна текстура всередині й виразний малюнок тріщинок на поверхні роблять це печиво справжнім улюбленцем як професіоналів, так і крафтових пекарів.

Тісто

0,300 кг   Борошно пшеничне в/г
0,348 кг   Цукор
0,112 кг   Маргарин 72%
0,160 кг   Яйця
0,086 кг   Кукімікс Американо
0,250 кг   Маропан
0,050 кг   Какао Порошок DB82
0,150 кг   Журавлина в'ялена

Оздоблення

0,130 кг   Цукрова пудра

Спосіб приготування

Спосіб приготування: 

  • Маропан, маргарин та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій швидкості.
  • До маси додати інші рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості.
  • Викласти тісто у кондитерський мішок з фігурною насадкою та відсадити тістові заготовки довільної форми та ваги на підготовлений кондитерський лист (або тістові заготовки обкатати в цукровій пудрі).

Параметри випікання:

  • Випікати при температур 185°С протягом 8-10 хв. (конвекційна піч). 

Більше

Способи формування:

  • машинний – відсадка, струна
  • ручний - відсадка
Печиво шоколадно-мигдалеве з журавлиною