Рецептури Рецептури

Печиво шоколадне Американо

Пластична текстура насичено-шоколадного печива з легкими тріщинками на поверхні та шоколадною начинкою в середині чудово підійде під індивідуальну упаковку.

Тісто

0,101 кг   Кукімікс Американо
0,400 кг   борошно пшеничне в/г
0,550 кг   цукор
0,226 кг   маргарин
0,144 кг   яйця

Начинка

0,300 кг   Чоколіна Термо

Спосіб приготування

Тісто: маргарин та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на середній швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 30 хв. в холодному місці.

Відформувати заготовки товщиною 0,4 см діаметром 9 см (35 г), відсадити начинку (15 г) та накрити другою заготовкою.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°С  протягом 12-15 хв.

Спосіб формування:

  • машинний – ротор, спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч;
  • ручний - розкатка→штамповка.
Печиво шоколадне Американо