Печиво шоколадне Американо
Печиво шоколадне Американо
Пластична текстура насичено-шоколадного печива з легкими тріщинками на поверхні та шоколадною начинкою в середині чудово підійде під індивідуальну упаковку.
Тісто
| 0,101 кг | Кукімікс Американо | |
| 0,400 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,550 кг | цукор | |
| 0,226 кг | маргарин | |
| 0,144 кг | яйця |
Начинка
| 0,300 кг | Чоколіна Термо |
Спосіб приготування
Тісто: маргарин та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на середній швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 30 хв. в холодному місці.
Відформувати заготовки товщиною 0,4 см діаметром 9 см (35 г), відсадити начинку (15 г) та накрити другою заготовкою.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°С протягом 12-15 хв.
Спосіб формування:
- машинний – ротор, спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч;
- ручний - розкатка→штамповка.
