Рецептури Рецептури

Печиво відсадне абрикосове

Легке, розсипчасте, із золотистим абрикосовим серцем, що дарує відчуття літа й домашнього тепла.

Тісто

0,450 кг   маргарин 72%
0,350 кг   цукрова пудра
0,170 кг   яйця
0,750 кг   борошно пшеничне в/г
0,070 кг   пшеничний крохмаль
0,080 кг   Веселка Помаранчева

Оздоблення

0,300 кг   Джеммі Абрикос

Спосіб приготування

Тісто: збити маргарин із цукровою пудрою, потім додати яйця та збити до однорідної маси. Після чого змішати сухі компоненти зі збитою масою та добре вимісити тісто. Відсадити із кондитерського мішка заготовки печива та в середину відсадити Джеммі Абрикос.

Параметри випікання:

випікати при температурі 185°C протягом 10-12 хв.

Печиво відсадне абрикосове