Печиво відсадне абрикосове
Печиво відсадне абрикосове
Легке, розсипчасте, із золотистим абрикосовим серцем, що дарує відчуття літа й домашнього тепла.
Тісто
| 0,450 кг | маргарин 72% | |
| 0,350 кг | цукрова пудра | |
| 0,170 кг | яйця | |
| 0,750 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,070 кг | пшеничний крохмаль | |
| 0,080 кг | Веселка Помаранчева |
Оздоблення
| 0,300 кг | Джеммі Абрикос |
Спосіб приготування
Тісто: збити маргарин із цукровою пудрою, потім додати яйця та збити до однорідної маси. Після чого змішати сухі компоненти зі збитою масою та добре вимісити тісто. Відсадити із кондитерського мішка заготовки печива та в середину відсадити Джеммі Абрикос.
Параметри випікання:
випікати при температурі 185°C протягом 10-12 хв.
