Рецептури Рецептури

Печиво

Печиво цукрове, здобне, затяжне, відсадне, виїмне, з різними текстурами, формою та смаковим наповненням.

Печиво Бейблейд

"Веселе" та зручне печиво до школи, яке поєднало в собі різні смаки та текстури.

Печиво Брауніс

міні-версія класичного десерту Брауні з насиченим шоколадним смаком.

Печиво голландський сендвіч шоколадне

Печиво-сендвіч з кремовою шоколадною начинкою.

Печиво Равлик шоколадне

Печиво спіральне з шоколадною начинкою.

Печиво Сабле

Хрустке, розсипчасте печиво з карамелізованим шоколадом та легкою малиновою кислинкою від українського шоколатьє.

Печиво сендвіч Макове

Печиво сендвіч з маковою начинкою.

Печиво шоколадне Американо

Пластична текстура насичено-шоколадного печива з легкими тріщинками на поверхні та шоколадною начинкою в середині чудово підійде під індивідуальну упаковку.

Печиво шоколадно-мигдалеве з журавлиною

Тонка хрустка скоринка, ніжна текстура всередині й виразний малюнок тріщинок на поверхні роблять це печиво справжнім улюбленцем як професіоналів, так і крафтових пекарів.

Печиво Штройзель

Ніжне хрустке шоколадне печиво з прошарком із ганашу.

Печиво Цвібак

Ароматний та багатий цвібак (з нім. «випечений двічі»), галицькі господині щедро наповнювали бакалією: цукатами, сухофруктами та горіхами. Ми пропонуємо осучаснений рецепт цього виробу і прагнемо повернути його в українську кулінарну традицію.

Печиво відсадне абрикосове

Легке, розсипчасте, із золотистим абрикосовим серцем, що дарує відчуття літа й домашнього тепла.

Печиво відсадне полуничне

Ніжне, розсипчасте та ароматне, з теплим вершковим відтінком і яскравим полуничним акцентом в середині.