Рецептури Рецептури

Мініштолен шоколадний

Печиво з рецептури, натхненної німецьким штоленом. Гармонійне поєднання натуральної кави й шоколаду підкреслює не традиційність рецептури та додає сучасного акценту.

Тісто

0,020 кг   Кукімікс LS
0,270 кг   Борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Цукрова пудра
0.120 кг   Леквар Кавовий Агат
0,070 кг   Маргарин 72%
0,030 кг   Яйця
0,050 кг   Фрешкіпер

Наповнювач

0,150 кг   Шарлі Деко Браун

Декор

0,150 кг   Масло вершкове 82,5%
0,120 кг   Цукрова пудра
0,012 кг   Какао Порошок DB82

Спосіб приготування

Тісто:

  • Збити всі компоненти, окрім борошна та суміші, до однорідної маси протягом 3-5 хв. на середній швидкості.
  • Після чого додати борошно, суміш та наповнювач.
  • Розкачати тісто в пласт товщиною 1 см та порізати на квадратики.
  • Після випікання тепле печиво покрити  розтопленим вершковим маслом і обсипати цукровою пудрою.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура 180-190°C, Тривалість випікання 12-15 хв. 

Мініштолен Шоколадний