Мініштолен шоколадний
Мініштолен шоколадний
Печиво з рецептури, натхненної німецьким штоленом. Гармонійне поєднання натуральної кави й шоколаду підкреслює не традиційність рецептури та додає сучасного акценту.
Тісто
| 0,020 кг | Кукімікс LS | |
| 0,270 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 0,100 кг | Цукрова пудра | |
| 0.120 кг | Леквар Кавовий Агат | |
| 0,070 кг | Маргарин 72% | |
| 0,030 кг | Яйця | |
| 0,050 кг | Фрешкіпер |
Наповнювач
| 0,150 кг | Шарлі Деко Браун |
Декор
| 0,150 кг | Масло вершкове 82,5% | |
| 0,120 кг | Цукрова пудра | |
| 0,012 кг | Какао Порошок DB82 |
Спосіб приготування
Тісто:
- Збити всі компоненти, окрім борошна та суміші, до однорідної маси протягом 3-5 хв. на середній швидкості.
- Після чого додати борошно, суміш та наповнювач.
- Розкачати тісто в пласт товщиною 1 см та порізати на квадратики.
- Після випікання тепле печиво покрити розтопленим вершковим маслом і обсипати цукровою пудрою.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 180-190°C, Тривалість випікання 12-15 хв.
