Рецептури
Печиво Бейблейд

"Веселе" та зручне печиво до школи, яке поєднало в собі різні смаки та текстури.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто 1
0,500 кг Москамікс Лимон
0,250 кг яйця
0,100 кг борошно пшеничне в/г
0,040 кг вода
Тісто 2
0,500 кг Москамікс Чоко
0,250 кг яйця
0,100 кг борошно пшеничне в/г
0,040 кг вода
Тісто 3
0,060 кг Суміш для печива LS
0,750 кг борошно пшеничне в/г
0,350 кг цукрова пудра
0,170 кг яйця
0,150 кг пшеничний крохмаль
0,450 кг маргарин
Начинка
0,600 кг Сатіна Вайт

Спосіб приготування

    Тісто 1:

    Збивати складові 5-7 хв. на найвищій швидкості. Відсадити тістові заготовки діаметром 4-5 см. Випікати 5-7 хв. при температурі 200-210°C.

    Тісто 2:

    Збивати складові 5-7 хв. на найвищій швидкості. Відсадити тістові заготовки діаметром 4-5 см. Випікати 5-7 хв. при температурі 200-210°C.

    Тісто 3:

    Збийте маргарин із цукровою пудрою, потім додайте яйця та збивайте до однорідної маси. Після чого додайте сухі компоненти до збитою маси та перемішайте до однорідної консистенції. Відсадіть із кондитерського мішка заготовки, діаметром 4-5 см.

Більше

Параметри випыкання:

Випікати при температурі 185⁰С протягом 10-12 хв.

Начинка:

Сатіну Вайт разом з Фондантом розтопити на водяній бані до повного розчинення, додати Крем Лайт Малина (або інший смак за бажанням) та ретельно змішати до однорідної маси, використати для з'єднання тіста 1 або 2 (буше лимонне та шоколадне) з тістом 3 (пісочне кільце).

Декор:

Сатіну Дарк разом з Фондантом розтопити на водяній бані до повного розчинення, додати воду та ретельно перемішати до однорідної консистенції. Оздобити печиво за бажанням.

Печиво Бейблейд