Рецептури
Печиво голландський сендвіч шоколадне

Печиво-сендвіч з кремовою шоколадною начинкою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,080 кг Суміш для печива LS
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,470 кг цукрова пудра
0,060 кг вода
0,030 кг патока
0,600 кг маргарин
0,006 кг сіль
Начинка
2,000 кг Чоколіна Термо
Оздоблення
0,080 кг яйця

Спосіб приготування

    Збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку та збивати до однорідної маси. Після чого змішати  інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.

    Розкатати тісто товщиною 0,2 см та відштампувати заготовки бажаної форми. На одну заготовку тіста (14 г) відсадити термостійку начинку (26 г), а потім зверху накрити іншою заготовкою (14 г). Змазати готовий напівфабрикат яйцем. Дати 10 хв. відлежатись, після чого змазати яйцем ще раз та за бажанням декорувати зверху арахісом чи шоколадними дропсами.

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 185°С протягом 10 хв.

    Спосіб формування:

    машинний – ротор, спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч

    ручний - розкатка→штамповка

Печиво голландський сендвіч шоколадне