Печиво голландський сендвіч шоколадне
Печиво голландський сендвіч шоколадне
Печиво-сендвіч з кремовою шоколадною начинкою.
Тісто
| 0,080 кг | Суміш для печива LS | |
| 1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,470 кг | цукрова пудра | |
| 0,060 кг | вода | |
| 0,030 кг | патока | |
| 0,600 кг | маргарин | |
| 0,006 кг | сіль |
Начинка
| 2,000 кг | Чоколіна Термо |
Оздоблення
| 0,080 кг | яйця |
Спосіб приготування
- Збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку та збивати до однорідної маси.
- Після чого змішати інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.
- Розкатати тісто товщиною 0,2 см та відштампувати заготовки бажаної форми.
- На одну заготовку тіста (14 г) відсадити термостійку начинку (26 г), а потім зверху накрити іншою заготовкою (14 г).
- Змазати готовий напівфабрикат яйцем.
- Дати 10 хв. відлежатись, після чого змазати яйцем ще раз та за бажанням декорувати зверху арахісом чи шоколадними дропсами.
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 185°С протягом 10 хв.
Спосіб формування:
- машинний – ротор, спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч
- ручний - розкатка→штамповка
