Рецептури Рецептури

Печиво голландський сендвіч шоколадне

Печиво-сендвіч з кремовою шоколадною начинкою.

Тісто

0,080 кг   Суміш для печива LS
1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,470 кг   цукрова пудра
0,060 кг   вода
0,030 кг   патока
0,600 кг   маргарин
0,006 кг   сіль

Начинка

2,000 кг   Чоколіна Термо

Оздоблення

0,080 кг   яйця

Спосіб приготування

  • Збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку та збивати до однорідної маси.
  • Після чого змішати  інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.
  • Розкатати тісто товщиною 0,2 см та відштампувати заготовки бажаної форми.
  • На одну заготовку тіста (14 г) відсадити термостійку начинку (26 г), а потім зверху накрити іншою заготовкою (14 г).
  • Змазати готовий напівфабрикат яйцем.
  • Дати 10 хв. відлежатись, після чого змазати яйцем ще раз та за бажанням декорувати зверху арахісом чи шоколадними дропсами.

Параметри випікання:

  • Випікати при температурі 185°С протягом 10 хв.

Спосіб формування:

  • машинний – ротор, спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч
  • ручний - розкатка→штамповка
Печиво голландський сендвіч шоколадне