Рецептури Рецептури

Печиво Брауніс

міні-версія класичного десерту Брауні з насиченим шоколадним смаком.

Тісто

0,340 кг   Маргарин 72%
0,250 кг   Цукор
0,075 кг   Браун Нектар
0,500 кг   Борошно пшеничне в/г
0,006 кг   Сіль
0,015 кг   Пекарський порошок
0,0180 кг   Яйця
0,030 кг   Крохмаль кукурудзяний сухий
0,080 кг   Какао порошок DB82

Наповнювач

0,200 кг   Щарлі Деко Браун

Спосіб приготування

Тісто:

  • Холодний маргарин нарізати кубиками, додати цукор, Браун Нектар, сіль та перемішати 2-3 хв.
  • Додати Шарлі Деко Дарк та перемішати.
  • Потім з'єднати з сухими інгредієнтами до утворення  крихти.
  • Влити яйця та замісити тісто.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура 180°С протягом 15 хв.
Печиво Брауніс