Печиво Брауніс
Печиво Брауніс
міні-версія класичного десерту Брауні з насиченим шоколадним смаком.
Тісто
| 0,340 кг | Маргарин 72% | |
| 0,250 кг | Цукор | |
| 0,075 кг | Браун Нектар | |
| 0,500 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 0,006 кг | Сіль | |
| 0,015 кг | Пекарський порошок | |
| 0,0180 кг | Яйця | |
| 0,030 кг | Крохмаль кукурудзяний сухий | |
| 0,080 кг | Какао порошок DB82 | 
Наповнювач
| 0,200 кг | Щарлі Деко Браун | 
Спосіб приготування
Тісто:
- Холодний маргарин нарізати кубиками, додати цукор, Браун Нектар, сіль та перемішати 2-3 хв.
 - Додати Шарлі Деко Дарк та перемішати.
 - Потім з'єднати з сухими інгредієнтами до утворення крихти.
 - Влити яйця та замісити тісто.
 
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура 180°С протягом 15 хв.
 
                