Рецептури
Печиво Диско

Печиво з низьким вмістом цукру та зерновим наповненням: льон, соняшник, кунжут, вівсяні пластівці та сушена морка.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,350 кг борошно пшеничне в/г
0,125 кг маргарин
0,150 кг Джеммі Лайт Абрикос
0,045 кг вода
0,001 кг кориця мелена
0,200 кг Сідмікс Керрот
0,040 кг Кукімікс LS
Оздоблення
0,020 кг яйця

Спосіб приготування

    у чаші міксера збити маргарин кімнатної температури. Додати Джеммі Лайт Абрикос, воду та перемішати до однорідної консистенції. Потім додати сухі компоненти та перемішати до однорідної маси. Покласти тісто на 1 годину до холодильника. Розкатати тісто товщиною до 4-5 мм на розкатувальній машині. Змастити яйцем. Нарізати прямокутниками чи ромбами. 

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 170-175°С протягом 15 хв.

Печиво Диско