Рецептури Рецептури

Печиво Диско

Печиво з низьким вмістом цукру та зерновим наповненням: льон, соняшник, кунжут, вівсяні пластівці та сушена морка.

Тісто

0,350 кг   борошно пшеничне в/г
0,125 кг   маргарин
0,150 кг   Джеммі Лайт Абрикос
0,045 кг   вода
0,001 кг   кориця мелена
0,200 кг   Сідмікс Керрот
0,040 кг   Кукімікс LS

Оздоблення

0,020 кг   яйця

Спосіб приготування

у чаші міксера збити маргарин кімнатної температури. Додати Джеммі Лайт Абрикос, воду та перемішати до однорідної консистенції. Потім додати сухі компоненти та перемішати до однорідної маси. Покласти тісто на 1 годину до холодильника. Розкатати тісто товщиною до 4-5 мм на розкатувальній машині. Змастити яйцем. Нарізати прямокутниками чи ромбами. 

Параметри випікання:

Випікати при температурі 170-175°С протягом 15 хв.

Печиво Диско