Печиво Американер мигдалевий
Печиво Американер мигдалевий
Хрустке ніжне печиво з мигдалевим смаком - поєднання простоти у приготуванні, ефектної подачі та ейфорії для смакових рецепторів.
Тісто
| 0,105 кг | Кукімікс Американо | |
| 0,640 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 0,400 кг | Цукор | |
| 0,210 кг | Маргарин 72% | |
| 0,126 кг | Яйця | |
| 0,150 кг | Фрешкіпер | |
| 0,300 кг | Маропан |
Оздоблення
| 0,170 кг | Цукрова пудра |
Спосіб приготування
Спосіб приготування:
- Маргарин, Фрешкіпер, Маропан та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на середній швидкості.
- До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості.
- Дати тісту відлежатись 30 хв. в холодному місці.
- Відформувати заготовки, нарізати товщиною 1,5-2,0 см (20-40 г), (або тістові заготовки обкатати в цукровій пудрі).
Параметри випікання:
- Випікати в печі при температурі 190°С протягом 10-12 хв.
