Рецептури Рецептури

Печиво Американер мигдалевий

Хрустке ніжне печиво з мигдалевим смаком - поєднання простоти у приготуванні, ефектної подачі та ейфорії для смакових рецепторів.

Тісто

0,105 кг   Кукімікс Американо
0,640 кг   Борошно пшеничне в/г
0,400 кг   Цукор
0,210 кг   Маргарин 72%
0,126 кг   Яйця
0,150 кг   Фрешкіпер
0,300 кг   Маропан

Оздоблення

0,170 кг   Цукрова пудра

Спосіб приготування

Спосіб приготування:

  • Маргарин, Фрешкіпер, Маропан та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на середній швидкості.
  • До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості.
  • Дати тісту відлежатись 30 хв. в холодному місці.
  • Відформувати заготовки, нарізати товщиною 1,5-2,0 см (20-40 г), (або тістові заготовки обкатати в цукровій пудрі).

Параметри випікання:

  • Випікати в печі при температурі 190°С  протягом  10-12 хв.
Печиво Американер мигдалевий