Рецептури Рецептури

Печиво Равлик шоколадне

Печиво спіральне з шоколадною начинкою.

Тісто

0,900 кг   цукор
1,200 кг   маргарин
0,100 кг   вода
2,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Суміш для печива LS

Начинка

1,000 кг   Чоколіна шоколад Термо

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі сухі компоненти, потім додати маргарин та воду. Всі компоненти перемішати плоским бітером протягом 3 хв. на низькій швидкості до стану добре вимішаного тіста. Дати тісту відлежатись 30-60 хв. на холоді. Підмісити тісто до еластичної маси (додавши потрібну кількість води).  Розкатати тісто товщиною 4 мм. Нанести рівномірно начинку та закрутити в рол. Витримати на холоді 10-15 хв., а потім нарізати кільцями товщиною 5 мм.

Параметри випікання:

Подова піч: 185°C

Ротаційна піч: 175°C

Час випікання: 15-20 хв. в залежності від розміру.

Печиво Равлик шоколадне