Рецептури
Печиво Равлик шоколадне

Печиво спіральне з арахісовою начинкою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,900 кг цукор
1,200 кг маргарин
0,100 кг вода
2,000 кг борошно пшеничне в/г
0,100 кг Суміш для печива LS
Начинка
1,000 кг Чоколіна Термо

Спосіб приготування

    Тісто: змішати всі сухі компоненти, потім додати маргарин та воду. Всі компоненти перемішати плоским бітером протягом 3 хв. на низькій швидкості до стану добре вимішаного тіста. Дати тісту відлежатись 30-60 хв. на холоді. Підмісити тісто до еластичної маси (додавши потрібну кількість води).  Розкатати тісто товщиною 4 мм. Нанести рівномірно начинку та закрутити в рол. Витримати на холоді 10-15 хв., а потім нарізати кільцями товщиною 5 мм.

    Параметри випікання:

    Подова піч: 185°C

    Ротаційна піч: 175°C

    Час випікання: 15-20 хв. в залежності від розміру.

Печиво Равлик шоколадне