

Конверти з горіховою начинкою
Конверти з горіховою начинкою
Бездріжджові листкові вироби з шоколадно- горіховою начинкою.
Тісто
0,150 кг | Красті | |
0,850 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,440 кг | вода |
Шарування
0,500 кг | маргарин |
Начинка
0,300 кг | Чоколіна Фундук Термо |
Спосіб приготування
Тісто: змішати борошно, суміш Красті та воду (t 4-12°С). Тривалість замішування I шв. 4-5 хв., II шв. 5 хв. Температура тіста 15-17°C. Тісто розкатати та вкатати 0,500 кг маргарину для шарування. Рекомендована кількість шарувань 3х4х3х4 (144 шари). Між другим та третім розкатуванням зробити паузу на 15 хв. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 30 хв. Розкатати тісто товщиною 2 мм, потім попроколювати по всій площині та нарізати квадратиками розміром 7х7 см. З кондитерського мішка відсадити начинку, змазати край квадратиків яйцем для кращого склеювання та сформувати вироби.
Параметри випікання:
Температура випікання в подовій печі 210°С, в ротаційній печі 190°С.Час випікання 15-17 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
