Рецептури
Конвертики з арахісовою начинкою

Бездріжджові листкові вироби з арахісовою начинкою з солоними нотками.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,150 кг Красті 15
0,850 кг борошно пшеничне в/г
0,440 кг вода
Шарування
0,500 кг маргарин
Начинка
0,300 кг Чоколіна Арахісова паста Термо

Спосіб приготування

    Тісто: змішати борошно, суміш Красті 15 та воду (t 4-12°С). Тривалість замішування I шв. 4-5 хв., II шв. 5 хв. Температура тіста 15-17°C. Тісто розкатати та вкатати 0,500 кг маргарину для шарування. Рекомендована кількість шарувань 3х4х3х4 (144 шари). Між другим та третім розкатуванням зробити паузу на 15 хв. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 30 хв. Розкатати тісто товщиною 2 мм, потім попроколювати по всій площині та нарізати квадратиками розміром 7х7 см. З кондитерського мішка відсадити начинку, змазати край квадратиків яйцем для кращого склеювання та сформувати вироби.

    Параметри випікання:

    Температура випікання в подовій печі 210°С, в ротаційній печі 190°С.Час випікання 15-17 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Конвертики з арахісовою начинкою