Косичка з кленовим сиропом
Косичка з кленовим сиропом
Датські булочки з кленовим сиропом, неймовірні на смак.
Рецептура
| Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
|---|---|---|---|
| Тісто | 100,000 | кг | борошно пшеничне в/г |
| 6,000 | кг | дріжджі пресовані | |
| 1,600 | кг | сіль | |
| 5,000 | кг | цукор | |
| 9,000 | кг | маргарин 72% | |
| 2,000 | кг | Нордікс Супер Нью | |
| 40,000 | кг | вода | |
| Шарування | |||
| 59,250 | кг | маргарин для шарування | |
| Наповнювач | |||
| 64,000 | кг | Начинка з кленовим сиропом | |
| 8,000 | кг | Мінута Пріма | |
| 8,000 | кг | маргарин 72% |
Спосіб приготування
Тісто: для замісу тіста частину води вносити у вигляді льоду. Заміс тіста проводити на 1-й швидкості протягом 5-7 хв. (до повного розчинення льоду) та на 2-й швидкості протягом 6-8 хв. Температура тіста 16-18°С. Вологість тіста 36,0%. На шарування використовується 35% маргарину від маси тіста. Шарування 3х3х3. Відпочинок тіста після шарування 30 хвилин при температурі +5°С. Остаточна товщина тіста 3,5 - 4,0 мм. Розмір заготовки 15х10 см. Маса тістової заготовки 70 г, вага начинки 25 г. Сформувати вироби у вигляді косички, покласти на листи та зверху трохи притиснути заготовки. Кінцеве встоювання 50-90 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості повітря 85%.
Наповнювач: змішати м'який маргарин, Начинку з кленовим сиропом та Мінута Пріма до однорідності.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 185-190°С з подачею пару, протягом 20-23 хв. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
