Рецептури
Круасан А-ля Оніон

Зерновий круасан з цибулею та кропом. Розріжте його вздовж і вкладіть в нього, наприклад, листя салату, помідор, огірки, авокадо, сир, шинку.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,800 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг Мульті Злак Цибуля
0,010 кг Нордікс Супер Нью
0,030 кг цукор
0,015 кг сіль
0,040 кг дріжджі пресовані
0,480 кг вода
Шарування
0,378 кг маргарин

Спосіб приготування

    Тісто:

    Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Тривалість замішування І шв. 4-5 хв., ІІ шв. – 6 хв. Температура тіста 15-17°C. Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для ша-рування. Рекомендована кількість шарувань 4х4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 8-10 хв. Розкатати заготовку до товщини 4 мм. Нарізати та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.

Більше

Параметри випікання:

Час випікання 10-12 хв. при температурі 210-190°C. Час випікання може змінюватись в залежнос-ті від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Круасан А-ля Оніон