

Круасан двокольоровий
Круасан двокольоровий
Смугастий круасан — вдале рішення для урізноманітнення асортименту. На основі цієї рецептури легко створювати нові комбінації, варіюючи кольори та начинки.
Тісто 1
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
10,000 кг | Цукор | |
1,500 кг | Сіль | |
5,000 кг | Дріжджі пресовані | |
10,000 кг | Маргарин 72% | |
40,000 кг | Вода |
Шарування
53,000 кг | Маргарин для листкового тіста |
Тісто 2
27,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,540 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,700 кг | Цукор | |
0,400 кг | Сіль | |
1,350 кг | Дріжджі пресовані | |
2,700 кг | Маргарин 72% | |
12,000 кг | Вода | |
1,6000 кг | Какао порошок DB82 |
Спосіб приготування
Тісто 1:
- Рекомендовано використовувати частину води у вигляді льоду.
- Тривалість замішування 5-7 хв. (до повного розчинення льоду) на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре розвиненого клейковинного вікна.
- Температура тіста 15-17°C.
- Рекомендована кількість шарувань 4х4.
- Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 20 хв. при температурі +5°С.
Тісто 2:
- Замісити тісто № 2 аналогічно тісту № 1.
- Тісто № 2 згідно рецептури не шарується маргарином.
- Перед розкачуванням до остаточної товщини на тісто №1 покласти тісто № 2 і розкатати товщиною 3,5-4 мм.
- Нарізати та сформувати вироби масою 50-60 г.
- Кінцеве вистоювання 50-90 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 30-32°C.
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 200-180°C протягом 17-20 хв, з парозволоженням на початку випікання.
- Час випікання може змінюватися в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Більше
