Рецептури Рецептури

Круасан двокольоровий 

Смугастий круасан — вдале рішення для урізноманітнення асортименту. На основі цієї рецептури легко створювати нові комбінації, варіюючи кольори та начинки.

Тісто 1

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
10,000 кг   Цукор
1,500 кг   Сіль
5,000 кг   Дріжджі пресовані
10,000 кг   Маргарин 72%
40,000 кг   Вода

Шарування

53,000 кг   Маргарин для листкового тіста

Тісто 2

27,000 кг   Борошно пшеничне в/г
0,540 кг   Нордікс Супер Нью
2,700 кг   Цукор
0,400 кг   Сіль
1,350 кг   Дріжджі пресовані
2,700 кг   Маргарин 72%
12,000 кг   Вода
1,6000 кг   Какао порошок DB82

Спосіб приготування

Тісто 1:

  • Рекомендовано використовувати частину води у вигляді льоду.
  • Тривалість замішування 5-7 хв. (до повного розчинення льоду)  на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре розвиненого клейковинного вікна.
  • Температура тіста 15-17°C.
  • Рекомендована кількість шарувань 4х4.
  • Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 20 хв. при температурі +5°С.

Тісто 2:

  • Замісити тісто № 2 аналогічно тісту № 1.
  • Тісто № 2 згідно рецептури не шарується маргарином.
  • Перед розкачуванням до остаточної товщини на тісто №1 покласти тісто № 2 і розкатати товщиною 3,5-4 мм.
  • Нарізати та сформувати вироби масою 50-60 г.
  • Кінцеве вистоювання 50-90 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 30-32°C. 

Параметри випікання:

  • Випікати при температурі 200-180°C протягом 17-20 хв, з парозволоженням на початку випікання.
  • Час випікання може змінюватися в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Більше

Круасан двокольоровий