Рецептури Рецептури

Рецептури

"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.

Сендвіч Рінг

Булочка для сендвічу із хрумкою шкоринкою, темним та приємним на смак м’якушем із вмістом зерен та злаків.

Сендвіч Ріжок

Темна булочка для сендвічу у вигляді ріжка із хрумкою шкоринкою, темним та приємним на смак м’якушем із вмістом зерен та злаків, які містять корисні для організму харчові волокна, макро- та мікроелементи.

Булочка Барбекю

Булочка з ароматом та смаком цибулі і кропу. Чудове доповнення до страв для барбекю.

Булочка молочна

Молочна булочка з білим м'якушем. Чиста етикетка.

Булочка до сніданку

Булочка на заквасці у фомі зерна чудово підійде для ранковго сендвічу.

Багет Балканський

Глибокий, насичений смак та крупнопористий м'якіш, рельєфна шкоринка нагадує береги сильно порізані бухтами і затоками, круті і скелясті.

Багет Форте

Багет на заквасці, з насиченим смаком та ароматом. Чиста етикетка.

Багет Класичний

Класичний білий багет чудово підійде для приготування канапок з рибою, ікрою тощо.

Багет Ягеллонський

Неперевершений аромат, крупні пори м'якішу та хруст шкоринки. Продукт з натуральним вмістом інгредієнтів, без використання штучних інгредієнтів, ароматизаторів, барвників, підсилювачів смаку та консервантів.

Тістечко карамельно-шоколадне

Тістечко карамельне з шоколадним кремом в якому гіркі нотки превалюють над солодкими.

Торт Захер

Оригінальний торт Захер - це австрійська класика, яка захоплює з першого шматочка своїм гармонійним смаком шоколадно-трюфельного тіста та декількох прошарків ніжного абрикосового джему. І все це огорнуте в шоколадну глазур.

Торт Три смаки

Торт продовгуватої форми зі смаком карамелі, шоколаду та йогурту.